Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Βραζιλιάνος ανταγωνιστής για τον Ντομίνγκο Μπλάνκο

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο δέχτηκε κρούση από τη βραζιλιάνικη Σεάρα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της.

Κρίσιμο αναμένεται το επόμενο 48ωρο για το μέλλον του Ντομίνγκο Μπλάνκο. Ο ατζέντης του 27χρονου μέσου αναμένεται να έχει επαφές με παράγοντες της Ράσινγκ Κλουμπ και με τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε της Μπόκα Τζούνιορς.

Ωστόσο, εσχάτως ένας νέος ανταγωνιστής αναμείχθηκε στη διεκδίκηση του Μπλάνκο. Και δεν προέρχεται από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή, αλλά από την… αιώνια αντίπαλο, Βραζιλία.

Η Σεάρα είναι αυτή η οποία θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Μπλάνκο. Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της, Ρόμπινσον ντε Κάστρο, μιλώντας σε βραζιλιάνικο podcast.

Ο Βραζιλιάνος παράγοντας αναφέρθηκε στην υπόθεση του Κάστρο, λέγοντας πως είναι εφικτή επειδή ο παίκτης είναι ελεύθερος. Συμπλήρωσε ότι ήδη έχει πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον μάνατζερ του Μπλάνκο και θα επικοινωνήσει ξανά στις επόμενες μέρες.

Η Σεάρα έχει άνεση με το οικονομικό, όμως είναι αμφίβολο εάν ο Μπλάνκο δελεάζεται από μία ομάδα που απλώς διακρίνεται στην Πολιτεία Σεαρένσε. Η προτεραιότητα του Αργεντινού μέσου παραμένει η μετακόμιση στην Ευρώπη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News