Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Από «βόμβα», σε «βόμβα», έρχεται και ο Βέρμπιτς

Η μεταγραφική ολομέτωπη επίθεση του Παναθηναϊκού συνεχίζεται με τους «πράσινους» να ντύνουν στα πράσινα την «αφρόκρεμα» της εθνικής Σλοβενίας!

Μετά τους Τσέριν, Σποράρ, ο Γιάννης Αλαφούζος «χρυσώνει» ένα ακόμη μεγάλο αστέρι των Σλοβένων και όπως επιβεβαιώνει με αναλυτικό του ρεπορτάζ στη SportDay της Παρασκευής 29 Ιουλίου ο Κώστας Γουλής, ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς θα είναι το επόμενο χτύπημα του «τριφυλλιού».

Η μεταγραφή του χαρισματικού μέσου της Ντινάμο Κιέβου θεωρείται πλέον κλεισμένη (άλλωστε είναι μια υπόθεση που ο Παναθηναϊκός δουλεύει εδώ και εβδομάδες), ο παίκτης έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα και δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στα δύο παιχνίδια με τη Στουρμ Γκρατς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, αφού δεν προτίθεται να επιστρέψει.

Δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με τη Σλάβια δεν έχει, αφού έπαιξε με τους Ουκρανούς στα δύο παιχνίδια με τη Φενερμπαχτσέ.

Έρχεται στην Αθήνα

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο παίκτης συμφώνησε προφορικά με τους «πράσινους» και έρχεται στην Αθήνα στις 15:15.

Σε κάθε περίπτωση ο ίδιος θα ενεργοποιήσει τη δυνατότητα που του παρέχει η ειδική διάταξη της ΦΙΦΑ για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην εμπόλεμη Ουκρανία και θεωρείται θέμα χρόνου να ενταχθεί στις προπονήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News