Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ο Σανταντέρ και το τσεκάρισμα σε κάθε αγορά για το «9άρι»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ανοίξει το εύρος της αναζήτησης του για τον βασικό επιθετικό που θα φέρει στον Παναθηναϊκό.

Ο πρωτοκλασάτος επιθετικός είναι η πιο σημαντική αναζήτηση του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι. Γιατί η σωστή επιλογή, αυτομάτως θα ανεβάσει επίπεδο τις επιδόσεις της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Απ’ ότι φαίνεται, ακόμα ο Σέρβος προπονητής δεν έχει εντοπίσει τον παίκτη ο οποίος θα καλύπτει όλα τα κριτήρια του. Επίσης, το εύρος το ψαξίματος είναι πάρα πολύ μεγάλο: από την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, μέχρι και τη Μέση Ανατολή.

Η λατινοαμερικάνικη αγορά φαίνεται πως προσελκύει το ενδιαφέρον του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει ξεχωρίσει στη λίστα του μερικές ενδιαφέρουσες και υποσχόμενες περιπτώσεις.

H περίπτωση Σανταντέρ και το… κόσκινο του Γιοβάνοβιτς

Στην Παραγουάη, επιμένουν ότι ο 31χρονος στράικερ, Φεντερίκο Σανταντέρ, το συμβόλαιο του οποίου με τη Μπολόνια λήγει και δεν θα ανανεωθεί, εξετάζεται από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού και έχει ανοιχτή γραμμή μαζί τους.

Πάντως, από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει ότι στο συγκεκριμένο τάιμινγκ, ο Γιοβάνοβιτς ασχολείται αποκλειστικά με κάποιον στράικερ, όπως πράττει με τον Ντομίνγκο Μπλάνκο στη μεσαία γραμμή.

Ο Σέρβος προπονητής συνεχίζει να αξιολογεί περιπτώσεις για τον «φουνταριστό», είναι γεγονός πως έχει ξεχωρίσει κάποια ονόματα, όμως τα περνάει από τη διαδικασία του δεύτερου φιλτραρίσματος μαζί με τους συνεργάτες του.

Ειδικά για την επίθεση, επειδή ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα το φετινό καλοκαίρι, ο 60χρονος τεχνικός θα… κοσκινίσει στην κυριολεξία τον εκλεκτό του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News