Παναθηναϊκός: Μέχρι τότε θα περιμένει Χουάνκαρ και Γκατσίνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει προτεραιότητα στην ανανέωση της συνεργασίας με τους δύο ποδοσφαιριστές, αλλά υπάρχει και ένα όριο!

Μία εύλογη απορία είναι μέχρι πότε θα περιμένει ο Παναθηναϊκός τους Χουάνκαρ και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Δύο βασικοί ποδοσφαιριστές τη σεζόν που τελείωσε, τους οποίους ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ήθελε να έχει στο πλάνο του στον Γ’ προκριματικό γύρο του Conference League στις 4 Αυγούστου.

Εξυπακούεται πως κάθε περίπτωση έχει άλλα δεδομένα. Ο Χουάνκαρ είναι ελεύθερος και η ανανέωση του συμβολαίου του αποτελεί καθαρά δική του απόφαση. Αντίθετα, ο Γκατσίνοβιτς ανήκει στη Χόφενχαϊμ και το μέλλον εξαρτάται και από τους Γερμανούς παράγοντες.

Για την ώρα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού με υπόδειξη του Γιοβάνοβιτς, ασχολείται με τους δύο παίκτες και δεν έχει έτοιμη λίστα με εναλλακτικές. Ασφαλώς, έρχονται προτάσεις, πραγματοποιούνται διερευνητικές επαφές, αλλά έχει δοθεί προτεραιότητα στον Χουάνκαρ και στον Γκατσίνοβιτς.

Ο Ιούνιο μόλις άρχισε, οπότε υπάρχει χρόνος για τις διαπραγματεύσεις. Επιπλέον, η αγορά τώρα έχει αρχίσει να ανοίγει. Ωστόσο, σύντομα ο χρόνος από σύμμαχος, θα αρχίσει να πιέζει… Για αυτό, οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού θέλουν να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό.

Περαιτέρω, συγκεκριμένο deadline δεν έχει τεθεί και ούτε πρόκειται, με τη στενή έννοια του όρου. Ωστόσο, είναι προφανές πως η υπομονή της διοίκησης του Παναθηναϊκού δεν θα διαρκέσει επ’ άπειρον. Από τα μέσα Ιουνίου και έπειτα, οι «πράσινοι» αν δεν έχουν κλείσει τις δύο εκκρεμότητες, θα αρχίσουν τη στροφή στις εναλλακτικές.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News