Παναθηναϊκός: Με ενδεκάδα ανάγκης και χωρίς... πάγκο εναντίον του Άρη

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στον τελικό για την Ευρώπη, χωρίς δέκα απουσίες και με έναν πάγκο γεμάτο από παίκτες της Β ομάδας.

Η παραμονή του Χουάνκαρ στην Αθήνα, είναι το τελευταίο σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την επιδημία της εποχικής γρίπης που ξέσπασε στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο Σέρβος καλείται να παρουσιάσει έναν ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό απέναντι στον Άρη, έχοντας δέκα απουσίες. Πρόκειται για τη χειρότερη δυνατή κατάσταση, σε ένα ματς που έχει οριακό χαρακτήρα για τον τέταρτο ευρωπαϊκό «εισιτήριο» που κρίνεται μέσω του πρωταθλήματος.

Για διαφορετικούς λόγους, δεν θα βρίσκονται απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι Βέλεθ, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Γκατσίνοβιτς, Λούντκβιστ, Χατζηγιοβάνης, Ιωαννίδης και Μακέντα.

Κοινώς, σχεδόν το μισό ρόστερ στην κυριολεξία και για να συμπληρωθεί η 20άδα, συμπεριλήφθηκαν οι νεαροί Σιδεράς, Βαγιαννίδης, Θεοχάρης, Τσιριγώτης και Σαρδέλης.

Ο 60χρονος τεχνικός αναμένεται να μεταχειριστεί το σύστημα 4-3-3. Ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Σένκεφελντ και Σάρλια θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Σάντσες το αριστερό άκρο.

Οι Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες θα συνθέσουν την τριάδα του «άξονα», οι Παλάσιος και Αϊτόρ θα αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης και ο Καρλίτος στην κορυφή.

Ο Γιοβάνοβιτς θα βασιστεί στους εναπομείναντες, θα παρατάξει μία ανταγωνιστική ενδεκάδα, αλλά ουσιαστικά τα περιθώρια παρέμβασης από τον πάγκο θα είναι… ανύπαρκτα. Γιατί εκτός από τους πέντε νεαρούς, στον πάγκο θα κάτσουν οι τερματοφύλακες Μπρινιόλι και Χατζηγιαννάκης, ο Πούγγουρας και ο Αγιούμπ…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News