Παναθηναϊκός: Με βασική ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να προβεί σε ροτέισον πριν εξασφαλίσει την επιστροφή στην Ευρώπη.

Όσοι νομίζουν ότι ο Παναθηναϊκός πηγαίνει χαλαρός στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σφάλλουν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του αντιμετωπίζουν τη σαββατιάτικη (14/5) αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαΐδης», ακριβώς όπως προσέγγισαν το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Σαφώς, ο σχεδιασμός του Γιοβάνοβιτς διαφέρει και θα παρουσιάσει μία πιο επιθετική ενδεκάδα. Όμως, στον αντίπαλο δίνεται ανάλογη προσοχή και οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να συμπεριφερθούν αψήφιστα.

Η βασική αλλαγή που θα προβεί ο Σέρβος προπονητής αφορά το σύστημα. Ο Γιοβάνοβιτς θα επαναφέρει το 4-3-3, αντί του 3-4-3 που επέλεξε στο Φάληρο. Για να έχει έναν χαφ παραπάνω, να ελέγξει τον ρυθμό και να επιτεθεί.

Στα πρόσωπα, ο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία, οι Βέλεθ και Σένκεφελντ θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κώτσιρας στο δεξιό άκρο και ο Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο.

Ο Γκατσίνοβιτς αναμένεται να επανέρθει στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, μαζί με τον Ρούμπεν και τον Βιγιαφάνιες. Πάντως, ο Αργεντινός είναι καταπονημένος και ίσως να προφυλαχθεί, με τον Μαουρίσιο να περιμένει την ευκαιρία του.

Στην επίθεση, ο Παλάσιος θα αρχίσει δεξιός εξτρέμ, ο Αϊτόρ θα αρχίσει αριστερός εξτρέμ και ο Καρλίτος προβάλλει ως επικρατέστερος για την κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδης.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News