Παναθηναϊκός: Με 400 χιλιάρικα θα γίνει η... δουλειά με τον Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Με 400 χιλιάρικα θα γίνει η… δουλειά με τον Χουάνκαρ και ο Ισπανός θα παραμείνει στα πράσινα

Μπορεί να τον… ζαχαρώνουν αρκετοί κι… εντός συνόρων τον Χουάνκαρ, που έχει μπει πια στο τελευταίο τρίμηνο του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, όμως η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός αριστερός μπακ, δεν «ψήνεται» στην προοπτική ούτε της ΑΕΚ, ούτε του ΠΑΟΚ που του έχουν κάνει ορισμένες διερευνητικές κρούσεις. Κοινώς δεν είναι… Ινσούα το παιδί, καθώς νιώθει τι σημαίνει να φύγεις για άλλη ελληνική ομάδα και δεν θέλει να «προδώσει» αυτή τη σχέση αγάπης και σεβασμού που έχει πρώτα απ’ όλα με τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος που ο Χουάνκαρ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να μείνει στον Παναθηναϊκό

Αν δεν μείνει στους «πράσινους», το πιο πιθανό είναι να γυρίσει στην πατρίδα του, όπου παραμένουν σε καλό επίπεδο οι μετοχές του. Δύσκολα πάντως, πολύ δύσκολα θα βρει συμβόλαιο πάνω απ’ τα 250 με 270 χιλιάρικα. Σε παίκτη με κλεισμένα τα 32 οι Ισπανοί δεν δίνουν πολλά λεφτά και ειδικά 400άρια. Γι’ αυτό και θα το εξαντλήσει ο Χουάνκαρ περιμένοντας τον Παναθηναϊκό μέχρι τον Μάιο για να δει τι θα κάνει οριστικά.

Πρόβλεψη; Θα μείνει με ένα ποσό κοντά στο 400άρι με τα μπόνους. Και τα 280 χιλιάρικα που εισπράττει άλλωστε με το «τρέχων» συμβόλαιό του, με… κόπο βγαίνουν, καθώς στο deal που είχε γίνει το 2020 με τον Τσάβι Ρόκα είχαν μπει μέσα λίγα φιξ χρήματα και πολλά μπόνους συμμετοχών, επειδή κουβαλούσε ιστορικό δύο επεμβάσεων στα γόνατα. Με «400» όλα μαζί (με τα πριμ) όλοι… ευτυχισμένοι θα είναι.

Και ο Παναθηναϊκός που δεν… μάσησε απ’ τα 600άρια που ζητούσε στην αρχή ο ατζέντης του Ισπανού μπακ, κρατώντας ένα υπερπολύτιμο κομμάτι του παζλ, αλλά και ο Χουάνκαρ που ξέρει πως τέτοια λεφτά δεν θα τα βρει αλλού…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News