ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Με 2 εκατομμύρια στο «πορτοφόλι» για τις μεταγραφές

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να ικανοποιήσουν ότι ζητήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να ικανοποιήσουν ότι ζητήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση του ρόστερ.

Στην τελική ευθεία για τα «ψώνια» του Ιανουαρίου έχουν περάσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και περιμένουν τις υποδείξεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να κινηθούν.

Ο Σέρβος προπονητής έχει τους δικούς του ρυθμούς για την αναζήτηση και το τσεκάρισμα των παικτών που τον απασχολούν. Πράγματι, είναι μία χρονοβόρα διαδικασία, ωστόσο στην πλειονότητα των περιπτώσεων ο Σέρβος έχει δικαιωθεί.

Πάντως, αυτό που δεν αμφισβητείται είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει το ελεύθερο να κοιτάξει και ακριβούς ποδοσφαιριστές.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ικανοποιηθεί από την πρόοδο που σημειώνει ο Παναθηναϊκός και έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να καλύψουν τα «θέλω» του Σέρβου.

Το διαθέσιμο μπάτζετ για τις μεταγραφές αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είναι στη διάθεση του 59χρονου τεχνικού. Ή αλλιώς, ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να προβεί σε δύο επιλογές του εκατομμυρίου.

Ο Σέρβος απέδειξε και το καλοκαίρι ότι σέβεται τα χρήματα του Αλαφούζου και για αυτό από την πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, υπάρχει εμπιστοσύνη στην κρίση του προπονητή.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News