Παναθηναϊκός: Κινείται άμεσα για την απόκτηση δύο μέσων και βασικού στόπερ

Ο Παναθηναϊκός έπιασε… δουλειά από χθες το απόγευμα στο Βάλχζε της Αυστρίας, πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνησή του στο κέντρο του Βάλχζε και παράλληλα περιμένει τις επόμενες ενισχύσεις στο ρόστερ του μέσα στις επόμενες μέρες.

Σε πρώτο πλάνο παραμένει πάντα η απόκτηση δύο δημιουργικών χαφ («8άρι» και «10άρι»), αλλά και του βασικού στόπερ, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Φραν Βέλεθ εν όψει των πρώτων προκριματικών του Αυγούστου. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν τις επαφές τους με τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στη λίστα τους, χωρίς να διαρρέουν πολλά πράγματα, καθώς οι συνθήκες επιβάλλουν να κινηθούν αθόρυβα, όπως έκαναν στις περιπτώσεις των Λοντίγκιν, Γκάνεα και Τσέριν, για να μην «ανοίγουν» οι υποθέσεις απ’ τους ατζέντηδες και δημιουργούνται καταστάσεις, που… εκτροχιάζουν τις συζητήσεις. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει τουλάχιστον δύο μεταγραφικά μέτωπα μέσα στις επόμενες ημέρες, έχοντας τσεκάρει τους κεντρικούς στόχους του και είναι πολύ πιθανό μέχρι το Σαββατοκύριακο να υπάξουν εξελίξεις.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο 59χρονος τεχνικός δεν ανέβασε πολύ τις στροφές χθες το απόγευμα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Βάλχζε, κατανοώντας πως υπήρχε και η δεδομένη κόπωση απ’ το ταξίδι. Το πρόγραμμα κράτησε περίπου μία ώρα, ωστόσο, σήμερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να ανεβάσει την ένταση με διπλό πρόγραμμα στις 11:00 και στις 19:00. Eχει πλέον ως ορίζοντα το αυριανό πρώτο φιλικό (19:00) με την τοπική ομάδα του Κιτσμπούχελ, το οποίο θα χρησιμεύσει ως ξεμούδιασμα εν όψει των επόμενων τεστ που θα αρχίσουν να σχηματίζουν σιγάσιγά την ενδεκάδα των πρώτων προκριματικών…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News