Παναθηναϊκός: Η πρώτη επαφή με Αϊτόρ δείχνει… deal

Ο μάνατζερ του Αϊτόρ βρίσκεται στην Αθήνα και μίλησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα συνιστά το απόλυτο «success story» για τον φετινό Παναθηναϊκό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνάντησε έναν ποδοσφαιριστή καταρρακωμένο ψυχολογικά από τη διαχείριση του Λάζλο Μπόλονι και τον μετέτρεψε στον απόλυτο πρωταγωνιστή. Με τον Ισπανό εξτρέμ να μην θυμίζει σε τίποτα το… περσινό ράκος.

Ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει να χάσει το καλοκαίρι τον Αϊτόρ, αφού το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον Ιούνιο του 2023. Όμως, εάν η διοίκηση δεν μεριμνήσει εγκαίρως, τότε σε λίγους μήνες θα βρεθεί σε δυσχερή θέση στη διαπραγμάτευση. Όπως συμβαίνει τώρα με τον Χουάνκαρ.

Ο Αϊτόρ έχει αλλάξει πλήρως την άποψη του και θέλει να μείνει στην Αθήνα. Η επιθυμία του 26χρονου επιθετικού είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να συμφωνήσουν μαζί του σε μία πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Αϊτόρ για χρόνια

Το πάθημα με τον Χουάνκαρ φαίνεται πως έχει μετατραπεί σε μάθημα για τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού και έχουν αρχίσει την προεργασία για τις επαφές με τον Αϊτόρ. Ο ατζέντης του Ισπανού εξτρέμ βρίσκεται στην Αθήνα και το Σάββατο παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου, στον οποίο ο πελάτης του πρωταγωνίστησε στο θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάνατζερ του Αϊτόρ έχει πραγματοποιήσει μία πρώτη συζήτηση με στελέχη της ΠΑΕ και διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων. Η επικοινωνία δεν αφορούσε απλά την εκατέρωθεν θέληση για συνέχιση της συνεργασίας, αλλά περιλάμβανε και συγκεκριμένα νούμερα και όρους.

Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου συνομιλιών απέχει από το να χαρακτηριστεί τελικό ή τελειωμένο. Όμως, είναι σημαντικό ότι οι διαφορές ανάμεσα σε ομάδα και παίκτη δεν θεωρούνται αγεφύρωτες. Το αντίθετο, είναι πολύ πιθανό ο επόμενος κύκλος επαφών – που συμφωνήθηκε να διεξαχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα – να φέρει και το οριστικό deal για την παραμονή του Αϊτόρ στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για πολλά χρόνια!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News