Παναθηναϊκός: Η νέα ομάδα του Μπόλονι, ποιον πρώην «πράσινο» θα έχει μαζί του

Ο Πιερ Ντρεοσί και ο Λάζλο Μπόλονι θα συνεργαστούν στη Μετς, με τα ίδια πόστα που είχαν στον Παναθηναϊκό.

Ο Λάζλο Μπόλονι και ο Πιερ Ντρεοσί δεν έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Αθήνα. Πρώτος αποχώρησε ο Ρουμάνος προπονητής, ο οποίος απολύθηκε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ και την οριστική απώλεια του ευρωπαϊκού «εισιτηρίου». Ο Γάλλος παράγοντας περίμενε μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, στις 30 Ιουνίου και ακολούθησε.

Ο Ντρεοσί είχε την επιλογή να συνεχίσει στο πόστο του, αλλά με μικρότερες αρμοδιότητες. Διότι ο Γιάννης Αλαφούζος είχε αποφασίσει να αναθέσει ευρύτατες εξουσίες στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο διευθυντής ποδοσφαίρου θα αναλάμβανε εκτελεστικό. Ο Ντρεοσί δεν συμβιβάστηκε και έφυγε.

Πλέον, το δίδυμο που συνεργάστηκε κάποτε στη Ρεν και πέρυσι στον Παναθηναϊκό, ετοιμάζεται να σμίξει ξανά, επαγγελματικά. Από τις ίδιες θέσεις. Ο Λάζλο Μπόλονι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μετς και ο Πιερ Ντρεοσί θα είναι ο προϊστάμενος του.

Εμπιστοσύνη στους δύο άνδρες δείχνει ο Λουτσιάνο Ντ’ Ονόφριο, ένας πολύπειρος παράγοντας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σαφώς, θα έχει την προσδοκία να πάρει καλύτερα αποτελέσματα, απ’ ότι είχαν οι Ντρεοσί και Μπόλονι στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News