Παναθηναϊκός: Η μπλόφα της Χόφενχαϊμ για τον Γκατσίνοβιτς

Η Χόφενχαϊμ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το καθεστώς του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και προσπαθεί να πιέσει τον Παναθηναϊκό.

Η ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού «Kicker» έγραψε την Τετάρτη ότι η Χόφενχαϊμ αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού για την πώληση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Η απόρριψη οφείλεται στη διαφορά στο οικονομικό, αφού η γερμανική ομάδα αξιώνει περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ για τον Σέρβο μέσο.

Το ποσό που αναφέρει το δημοσίευμα πράγματι ανταποκρίνεται στο αντίτιμο που έχει ορίσει η Χόφενχαϊμ για τον Γκατσίνοβιτς. Το επιβεβαίωσαν τον Ιανουάριο ιταλικές ιστοσελίδες, όταν είχαν αναφερθεί στο ενδιαφέρον της Τζένοα για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.

Το σκέλος που δεν ισχύει, σχετίζεται με την πρόταση του Παναθηναϊκού. Η «πράσινη» διοίκηση έχει ανοιχτή γραμμή με τον Γκατσίνοβιτς και είχε μία προσέγγιση με τους Γερμανούς, για να μάθει τις σκέψεις τους για τον παίκτη.

Ωστόσο, δεν πραγματοποιήθηκε επίσημη πρόταση και διαπραγματεύσεις για τον Σέρβο. Επισήμως, άλλωστε, το καθεστώς του Γκατσίνοβιτς δεν έχει διευκρινιστεί, αφού εκκρεμεί η συζήτηση που θα έχει ο ποδοσφαιριστής με τον νέο προπονητή της Χόφενχαϊμ, Αντρέ Μπρέινρεϊτερ.

Για τον Παναθηναϊκό, η υπόθεση του Γκατσίνοβιτς δεν έχει κλείσει. Το αντίθετο, έχει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα για τις εξελίξεις και επικρατεί αισιοδοξία για το «happy-end». Σαφώς δεν πρόκειται να δοθεί ένα υπέρογκο ποσό για την αγορά του 26χρονου μέσου, αλλά υπάρχουν εναλλακτικές για να μείνει ο Σέρβος στην Αθήνα.

Η Χόφενχαϊμ ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός θέλει τον Γκατσίνοβιτς και προσπαθεί να διαμορφώσει τις πιο ευνοϊκές προϋποθέσεις για να ωφεληθεί… Εξ’ ου και τα… τετελεσμένα που φαίνεται πως προέκυψαν για τον «Γκάτσι»…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News