Παναθηναϊκός μεταγραφές: Γιατί τρέχουν οι σκάουτ της ομάδας - Τι ζήτησαν από τους ατζέντηδες

Παναθηναϊκός: Γιατί τρέχουν οι σκάουτ της ομάδας – Τι ζήτησαν από τους ατζέντηδες

Στον Παναθηναϊκό έχουν κατανοήσει πως θα χρειαστεί να «τρέξουν» λίγο περισσότερο πλέον στο θέμα της απόκτησης εξτρέμ, διότι πίσω απ’ τους (βασικούς) Αϊτόρ και Παλάσιος δεν υπάρχει καμία κανονική επιλογή.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας βγήκε με τους Σαρδέλλη και Καμπετσή στα άκρα της επίθεσης, ως μπακ-απ του Ισπανού και του Αργεντινού, όμως είναι δεδομένο πως θα πρέπει να υπάρξει άμεσα ενίσχυση, προκειμένου να δομηθεί σωστά η ομάδα ενόψει των προκριματικών του Europa Conference League στις 4 και 11 Αυγούστου. Και να υπάρχει επαρκής «κάλυψη» πίσω απ’ τα δύο βασικά «φτερά» της ομάδας, αφού παραμονεύουν πάντα τα… απρόοπτα. Και σίγουρα επιβάλλεται να υπάρχουν επιπλέον λύσεις παντού.

Να «ταιριάζει» καλύτερα με τον Παλάσιος

Τα βασικά στοιχεία που ψάχνει ο Παναθηναϊκός στην αγορά (κι αυτά που έχουν μεταφερθεί προς τους ατζέντηδες, αλλά και στους σκάουτ της ομάδας), είναι ο πρώτος εκ των δύο εξτρέμ που θα αποκτηθούν να παίζει κυρίως αριστερά και να «ταιριάζει» καλύτερα με τον Παλάσιος, να είναι γρήγορος, εκρηκτικός και να «έχει» τη δημιουργία και το γκολ. Δύσκολος συνδυασμός, όμως οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα καλό συμβόλαιο κι αν χρειαστεί ακόμη και transfer fee, εφόσον βρουν τον παίκτη που θα κάνει πραγματικά «κλικ» στον Γιοβάνοβιτς. Και θα ταιριάζει στο αγωνιστικό μοντέλο της ομάδας.

Οι προτάσεις προς το «τριφύλλι» είναι δεκάδες τις τελευταίες εβδομάδες, με τον Σέρβο τεχνικό να κάνει ένα πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα εσχάτως, μειώνοντας κατά πολύ τη λίστα των υποψηφίων, πριν προχωρήσει στην τελική σταχυολόγηση. Το σίγουρο είναι πως έχουν ξεχωρίσει αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, τις οποίες θα περάσει από δεύτερο… γύρο «σκαναρίσματος» ο Γιοβάνοβιτς μέσα στις επόμενες ημέρες, για να καταλήξει στους τελικούς στόχους και να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News