Παναθηναϊκός: Έρχεται νέος… στοιχηματικός χορηγός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι η 11ετής χορηγική συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ έλαβε τέλος.

Μετά από 11 χρόνια, ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με τον ΟΠΑΠ. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη χορηγία βοήθησε την ΠΑΕ να αντέξει στη δύσκολη περίοδο της στάσης πληρωμών και κάλυψε πολλές από τις «τρύπες» που είχε ο προϋπολογισμός.

H ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαρίστησε τον Οργανισμό: «Η χορηγική συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον ΟΠΑΠ, μια από τις μακροβιότερες και πλέον επιτυχημένες στην Ελλάδα, ολοκληρώνεται, ύστερα από 11 συνεχόμενες αγωνιστικές σεζόν.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον ΟΠΑΠ για την πολύτιμη υποστήριξή του. Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία στάθηκε στο πλευρό της ομάδας στις προσπάθειές της για επιτυχημένη πορεία στις εγχώριες και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η εξαιρετική συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον ΟΠΑΠ εμπλουτίστηκε με καινοτόμες δράσεις που προωθούν τις αξίες του αθλητισμού και εστιάζουν στην κοινωνική προσφορά. Άλλωστε και οι δύο πλευρές διαθέτουν κοινό όραμα για την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και τη στήριξη της νέας γενιάς.

Η ολοκλήρωση αυτού του κύκλου, βρίσκει τον Παναθηναϊκό, Κυπελλούχο Ελλάδας, και έτοιμο για νέες προκλήσεις».

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νέος χορηγός του Παναθηναϊκού θα προέρχεται από το χώρο του στοιχηματισμού. Πρόκειται για ιδιωτική εταιρία που δραστηριοποιείται στη χώρα μας και θεωρείται από τις μεγαλύτερες. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές στις επόμενες μέρες.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News