Παναθηναϊκός: Εκτός και οι Ρούμπεν, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ και Κουρμπέλης

Η επιδημία ίωσης έθεσε νοκ άουτ και τους Ρούμπεν, Κουρμπέλη, Βιτάλ και Χατζηγιοβάνη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Άλλες τέσσερις απουσίες μέτρησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για το κυριακάτικο (20/3) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Ο Σέρβος προπονητής είδε τους Ρούμπεν, Κουρμπέλη, Βιτάλ και Χατζηγιοβάνη να τίθενται νοκ άουτ λόγω της ίωσης και τους απέκλεισε από το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Ήδη, ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολόγιζε για την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» τους Ιωαννίδη, Βέλεθ, Γκατσίνοβιτς, Χατζηθεοδωρίδη, καθώς και τους Μακέντα και Λούντκβιστ.

Στο σύνολο, πρόκειται για έντεκα απουσίες (εκτός έμεινε και ο Ξενόπουλος) που πρέπει να διαχειριστεί ο Ιβάν, αφού δεν θα έχει καν έναν αξιόμαχο πάγκο, για να παρέμβει στη διάρκεια του 90λεπτου, εφόσον παραστεί ανάγκη.

Για να συμπληρωθεί η αποστολή, συμμετέχουν οι Θεοχάρης, Τσιριγώτης και Σαρδέλης από τη Β’ ομάδα.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Θεοχάρης, Σαρδέλης, Τσιριγώτης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News