Παναθηναϊκός: Δεν θέλουν τον Μπόλονι, δεν τους θέλει ο Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι ανέλαβε τη Μετς και θα είναι ο μόνος προπονητής ο οποίος δεν πρόκειται να συνδεθεί ούτε με έναν ποδοσφαιριστή της πρώην ομάδας του!

Συνήθως, όταν ένας πρώην προπονητής μιας ομάδας αναλαμβάνει μία νέα δουλειά, αρχίζουν και οι φήμες ότι θα πάρει μαζί του τον… τάδε ή τον δείνα παίκτη. Είναι πολύ διαδεδομένο φαινόμενο και έχει παρατηρηθεί και στον Παναθηναϊκό

Ωστόσο, κάθε κανόνας, έχει τις εξαιρέσεις του. Τυγχάνει να υπάρχουν μερικοί προπονητές, οι οποίοι όταν αποχωρούν από ένα περιβάλλον, ουδείς στεναχωριέται. Ούτε καν οι θεωρούμενοι… αγαπημένοι τους, οι οποίοι έπαιζαν βασικοί ή αναγεννήθηκαν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Λάζλο Μπόλονι. Η Μετς προσέλαβε τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού στην τεχνική ηγεσία της. «Πακέτο» με τον Πιέρ Ντρεοσί, ο οποίος θα δουλέψει ως αθλητικός διευθυντής, όπως συνέβη και στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Όμως, είναι αμφίβολο εάν έστω και ένας «πράσινος» θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί τον Μπόλονι. Ήταν τόσο δυσαρεστημένοι οι παίκτες, ώστε οι αρχηγοί είχαν ζητήσει ακρόαση από τον Γιάννη Αλαφούζο για να εκφράσουν τα παράπονα τους. Ακόμα και ο Γιοάν Μολό, ο οποίος βγήκε… από τη ναφθαλίνη από τον Μπόλονι, στο τέλος δεν μιλούσε κολακευτικά για τον προπονητή του.

Αντίστοιχα, μάλλον και ο Ρουμάνος δεν θα επέλεγε κανέναν από το ρόστερ του Τριφυλλιού, αφού τους θεωρούσε χαμηλού επιπέδου αθλητές. Και το είχε επισημάνει στον Αλαφούζο, πως με αυτούς ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κάνει πρωταθλητισμό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News