ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βραζιλιάνικο σενάριο με τον Μάρλον (vid)

Οι «πράσινοι» σκανάρουν την αγορά για έναν αριστερό μπακ-χαφ και συνδέθηκαν με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή της Φλουμινένσε.

 

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αριστερό μπακ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για να πλαισιώσει τον Χουάνκαρ σε πρώτη φάση και με απώτερο σκοπό να τον αντικαταστήσει το καλοκαίρι, εάν οι διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν τελεσφορήσουν.

Αναφορές από τη Βραζιλία υποστηρίζουν πως οι «πράσινοι» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Μάρλον, τον 24χρονο ποδοσφαιριστή της Φλουμινένσε. Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου του 2022, αλλά δύσκολα θα παραμείνει.

Στη θέση του ήρθαν ήδη οι Κριστιάνο και Μάριο Πινέδα, οπότε ο χώρος για τον Μάρλον στο ροτέισον θα περιοριστεί. Για αυτό ο 24χρονος αριστερός μπακ-χαφ κοιτάζει προς την Ευρώπη, στην οποία επιθυμεί να επιστρέψει μετά την Τραμπζοσπόρ και τη Μποαβίστα.

Ο Μάρλον θα βρεθεί τη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο της «Φλου», μετά τις καλοκαιρινές διακοπές του και θα έχει μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τη διοίκηση. Η Φλουμινένσε έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και το άλλο 50% παραμένει στην Κρουτσιούμα, την πρώτη ομάδα του.

Σύμφωνα με τις βραζιλιάνικες αναφορές, κρούσεις υπάρχουν από την Τουρκία και την Κίνα, εκτός από το Τριφύλλι. Ωστόσο, δεν αναφέρεται κάτι περισσότερο για τον Μάρλον, ούτε γίνεται λόγος για επίσημη πρόταση.

Πέρυσι ο Μάρλον είχε μία πραγματική γεμάτη σεζόν, με 51 συμμετοχές σε τέσσερις διοργανώσεις, με συνολικό χρόνο 4.364 λεπτά.  

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News