Παναθηναϊκός: Αυτό κρατάει και αυτό αλλάζει ο Γιοβάνοβιτς από τον Άρη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προετοιμάζεται το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, κρατώντας κάτι και αλλάζοντας κάτι άλλο από τον Άρη.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα διατηρήσει το σύστημα με τους τρεις στόπερ στο κυριακάτικο (3/4) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Η «συνταγή» δούλεψε στην αναμέτρηση με τον Άρη, όμως ο Σέρβος την επέλεξε εξαιτίας των ειδικών συνθηκών με τις απουσίες.

Ο Γιοβάνοβιτς πιστεύει σε ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό μοντέλο και με αυτό θα διεκδικήσει την νίκη, στην επανέναρξη των Play Offs. Επιπλέον, το Τριφύλλι δεν έχει το περιθώριο να παρουσιαστεί ξανά με τόσο συντηρητική λογική, αφού είναι αυτό που κυνηγάει στη βαθμολογία.

Ωστόσο, κάποια χαρακτηριστικά από το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Γιοβάνοβιτς θέλει να τα διατηρήσει. Με πρώτη και βασική τη νοοτροπία του πολεμιστή που διέκρινε τους «πράσινους» στη Θεσσαλονίκη.

Είναι γεγονός ότι σε κανένα άλλο παιχνίδι με αντίπαλο από το Big-5, ο Παναθηναϊκός δεν είχε τόσο πάθος και ένταση. Ούτε καν στη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ. Εναντίον του Άρη, οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς εκτός από την σωστή τακτική λειτουργία, κέρδισαν τις μονομαχίες και ήθελαν περισσότερο τη νίκη. Πρόκειται για μία συμπεριφορά η οποία θα είναι αναγκαία για τη συνέχεια…

Ο Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να διατηρήσει αυτή τη διάθεση που επικράτησε στη Θεσσαλονίκη και να την ενισχύσει εν όψει του ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος είναι πιο ισχυρός από τον Άρη, συνεπώς, οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν όλες τις δυνάμεις τους για να πάρουν τη νίκη, που είναι καθοριστική για το μέλλον τους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News