Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η φανέλα για τα 100 χρόνια της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός: Η φανέλα για τα 100 χρόνια της Λεωφόρου

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τίμησαν το ιωβηλαίο του «Απόστολος Νικολαΐδης» αφιερώνοντας τη βασική εμφάνιση στην ιστορική έδρα του Τριφυλλιού.

Έναν χώρο στο Πεδίο του Άρεως, σε μικρή απόσταση από τη φυσική έδρα του Τριφυλλιού, το «Απόστολος Νικολαΐδης», επέλεξαν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ για να παρουσιάσουν τη συνεργασία με τον νέο χορηγό Stoiximan και τις εμφανίσεις της σεζόν 2022-2023.

Πρόκειται για μία χρονιά που το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας συμπληρώνει έναν αιώνα λειτουργίας. Συνεπώς, ήταν σημαντικό για τους ανθρώπους της ομάδας, να τιμήσουν το ιωβηλαίο του «πράσινου»… σπιτιού.

Για αυτό, η βασική εμφάνιση του Παναθηναϊκού για τη σεζόν, σχεδιάστηκε με σκοπό υμνήσει το «Απόστολος Νικολαΐδης». Η λεπτομέρεια στη σχεδίαση αφορά την αναγραφή των ονομάτων των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που έπαιξαν στο χορτάρι του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στις δύο μεγάλες λευκές ρίγες είναι ορατές οι επιγραφές όλων των μύθων που φόρεσαν την πράσινη φανέλα στη διάρκεια των προηγούμενων δεκαετιών. Παίκτες οι οποίοι πανηγύρισαν τίτλους και διακρίσεις με το Τριφύλλι και αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Σε μία συμβολική κίνηση, ο Δημήτρης Σαραβάκος ήταν ο πρώτος ο οποίος πλησίασε τη φανέλα για να βρει το όνομα του και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον σχεδιασμό της από την εταιρία ένδυσης.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News