Παναθηναϊκός: Από το «φεύγω» στο «μένω», ένας... Αϊτόρ δρόμος

Παναθηναϊκός: Από το «φεύγω» στο «μένω», ένας… Αϊτόρ δρόμος – Η εκτόξευση του Ισπανού στη Super League

Ο Αϊτόρ όχι μόνο κρίνει τα ντέρμπι υπέρ του Παναθηναϊκού. Από εκεί που δέκα μήνες πριν δεν ήθελε καν να μείνει στην Αθήνα, ο Ισπανός εξτρέμ δεν σκέφτεται πια καθόλου το ενδεχόμενο να φύγει.

Τον Ιούλιο του 2021, στην έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα εμφανίστηκε μεν στο «Γεώργιος Καλαφάτης», αλλά με τάσεις φυγής. Ο Ισπανός εξτρέμ είχε διαλυθεί ψυχολογικά από τη διαχείριση του Λάζλο Μπόλονι και επιθυμούσε να φύγει.

Ο ατζέντης του 26χρονου επιθετικού είχε έρθει τον Μάιο του 2021 στην Αθήνα και είχε πιέσει για την αποδέσμευση του πελάτη. Ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό, ο μάνατζερ του Αϊτόρ δεν είχε μεταφέρει πρόταση και το αίτημα του απορρίφθηκε αμέσως από τη διοίκηση.

Τελικά, η έλλειψη ομάδας που θα πλήρωνε λεφτά για να τον αγοράσει και οι προσπάθειες του Γιοβάνοβιτς, κράτησαν τον Αϊτόρ στο Κορωπί. Με μισή… καρδιά στην αρχή, αλλά όσο περνούσε ο καιρός ο Ισπανός εξτρέμ ένιωθε όλο και πιο άνετα, διαπίστωνε την εμπιστοσύνη του προπονητή και προσπάθησε και εκείνος από την πλευρά του να προσαρμοστεί.

Ένας άλλος Αϊτόρ σε άλλον Παναθηναϊκό

Δέκα μήνες αργότερα, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους για την ποδοσφαιρική μεταμόρφωση που συντελέστηκε… Σε 30 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Play Offs, o Αϊτόρ έχει σκοράρει 8 γκολ και έχει μοιράσει 8 ασίστ. Τα Play Offs είναι το αποκορύφωμα του Ισπανού, αφού έχει χριστεί σκόρερ με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στα ντέρμπι του «Απόστολος Νικολαΐδης»!

Το κυριότερο; Η πλήρης μεταβολή στην ψυχολογία του Αϊτόρ! Ο ποδοσφαιριστής δεν σκέφτεται καθόλου να φύγει από την Αθήνα και στις συνομιλίες με τον εκπρόσωπο του, τον παροτρύνει να μην συζητήσει οτιδήποτε άλλο για το μέλλον του. Ο Αϊτόρ βλέπει ότι κάτι ελπιδοφόρο δημιουργείται στον Παναθηναϊκό, πιστεύει πως θα παίξει στην Ευρώπη και θα διεκδικήσει τίτλους και θέλει να είναι μέρος αυτού του εγχειρήματος.

Το συμβόλαιο του Αϊτόρ λήγει τον Ιούνιο του 2023. Ωστόσο, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα προσεγγίσουν τον παίκτη για ανανέωση στη διάρκεια του καλοκαιριού, για να αποφύγουν μία νέα υπόθεση Χουάνκαρ. Τα μηνύματα από την πλευρά του Ισπανού εξτρέμ είναι ενθαρρυντικά. Πλέον, η κατάσταση είναι αλλιώς και ο Αϊτόρ θέλει το «happy-end»…

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aitor Cantalapiedra (@a.cantalapiedra)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News