Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Από θαύμα σώθηκε ο Πέρεθ, η φονική πέτρα πέρασε δίπλα απ' το κεφάλι του!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Από θαύμα σώθηκε ο Πέρεθ, η φονική πέτρα πέρασε δίπλα απ’ το κεφάλι του! | Τελικός Κυπέλλου

Μέσα στον πανικό και τη διαρκή ένταση, που επικρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς στο Ολυμπιακό Στάδιο, ελάχιστοι ενδεχομένως να παρατήρησαν μια τρομακτική λεπτομέρεια τη στιγμή του τραυματισμού του Αϊτόρ, δευτερόλεπτα μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ισπανού που έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να προηγηθεί με 1-0.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στο super slow ριπλέι του τραυματισμού -που μετέδωσε η Cosmote TV- πριν προσγειωθεί η πέτρα που πέταξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προς τους παίκτες του «τριφυλλιού», στο χέρι του σκόρερ, περνάει ακριβώς δίπλα από το κεφάλι του Ρούμπεν Πέρεθ που έχει βρεθεί στο σημείο για να στείλει τους συμπαίκτες του προς τη σέντρα. 

Την ώρα που ο έμπειρος Ισπανός μέσος έχει γυρισμένη την πλάτη του προς το πέταλο των οπαδών του ΠΑΟΚ, η πέτρα περνάει ακριβώς δίπλα του. Δείτε το χαρακτηριστικό πλάνο στο 1.05 του βίντεο που ακολουθεί:

Αντιλαμβάνεστε τι θα είχε συμβεί αν ο Πέρεθ βρισκόταν ελάχιστα εκατοστά πιο δεξιά και η πέτρα τον πετύχαινε στο κεφάλι ή τον αυχένα του. Ειλικρινά, ούτε να το σκεφτεί κανείς δεν τολμά… 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News