ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νέα συνεργασία στο τμήμα σκάουτινγκ (pic)

Τέσσερα νέα μέλη προσλήφθηκαν από την «πράσινη» ΠΑΕ , που συνεχίζει τη στελέχωση του τμήματος, επικεφαλής του οποίου είναι ο Μάκης Λιβαθηνός

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και την πρόσληψη τεσσάρων νέων μελών στο τμήμα σκάουτινγκ της «πράσινης» ΠΑΕ, επικεφαλής του οποίου είναι ο Μάκης Λιβαθηνός. 

Η ανακοίνωση:

«Έναρξη συνεργασίας με ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης είναι στην ευχάριστη και ιδιαίτερα τιμητική θέση να ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο τμήμα Scouting του συλλόγου.

Ένα πρωτοποριακό βήμα για τα δεδομένα του ιστορικού συλλόγου του Παναθηναϊκού είναι γεγονός και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και περήφανοι για την νέα μας συνεργασία.

Οι απόφοιτοί μας Ιωάννης Κυράπογλου, Χρήστος Παπαγεωργίου, Πέτρος Καριάτογλου και Θεόδωρος Κολιονάσιος αφού αξιολογήθηκαν μέσα από ειδικές εξετάσεις, κρίθηκαν ικανοί και προσλήφθηκαν στο τμήμα Scout του ΠΑΟ.

Από πλευράς μας σαν Ινστιτούτο δεσμευόμαστε στην ΠΑΕ ΠΑΟ ότι θα εκμεταλλευτούμε όλες τις γνώσεις, τις σύγχρονες τεχνολογίες και τα συστήματα Scouting που διαθέτουμε ώστε το δίκτυο του Παναθηναϊκού να παραμείνει στην κορυφή και να αποτελέσει την γενέτειρα των μεγαλύτερων εγχώριων μελλοντικών ταλέντων, πάντα με αφοσίωση, σκληρή δουλειά και αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εμπιστοσύνη και συγχαίρουμε τους αποφοίτους μας για αυτή την τιμητική θέση που κατέκτησαν στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News