ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: «Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γιονάταν Γκόμες»

Μεταγραφές: Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για τον Γιονάταν Γκόμες σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό του τον Γιονάταν Γκόμες της Αρχεντίνος Τζούνιορς σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη… χώρα του τάνγκο.

Ο 32χρονος Αργεντινός αγωνίζεται ως μέσος και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αργεντίνικη ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023. Αυτή τη στιγμή έχει απωλέσει τη θέση του στο βασικό σχήμα των Αρχεντίνος Τζούνιορς και αναζητεί άλλη ομάδα στην οποία θα έχει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο.

Αρκετές ομάδες από την Βραζιλία φαίνεται να έχουν ήδη ενδιαφερθεί ενώ ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει κάνει μία «νύξη» για τον δανεισμό του. Κρούση έχει υπάρξει και από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή, αφού η Ράσινγκ Κλουμπ έχει πλησιάσει τον Γιονάταν Γκόμες, μιας και αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της, Φερνάντο Γκάγκο.

Η επιλογή του να παραμείνει στην Αργεντινή είναι αυτό που θα προτιμούσε ο παίκτης για οικογενειακούς λόγους, όμως οι αποδοχές του που επιθυμεί είναι δύσκολα να καλυφθούν από τις ομάδες της πατρίδας του.

Ο 32χρονος μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων σε Ροζάριο, Μπάνφιλντ, Άρσεναλ Σαραντί, Σάο Πάολο και Αλ-Φέιχα ενώ ήρθε στην ομάδα των Αρχεντίνος Τζούνιορς μόλις τον περασμένο Γενάρη ως ελεύθερος από την βραζιλιάνικη Σπορτ Ρεσίφε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News