Marca: «Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Νολίτο της Θέλτα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Νολίτο, που αγωνίζεται στη La Liga με τη φανέλα της Θέλτα και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. 

Ο έμπειρος Ισπανός εξτρέμ φαίνεται ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της χώρας του, αν και έχει προτάσεις από την Κάντιθ και την Αλμερία, ενώ στο… παιχνίδι για την απόκτησή του έχει μπει και η Γαλατασαράι. Tην περασμένη σεζόν κατέγραψε 35 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοίρασε μία ασίστ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Μπενφίκα, Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης, έχοντας «γεμάτες» σεζόν. Στην καριέρα του συνολικά έχει σκοράρει 125 φορές και μετράει 64 ασίστ. 

Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει: «Υπάρχουν λίγες πιθανότητες ο Νολίτο να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική λίγκα. Μετά την εξάντληση του συμβολαίου του με την Θέλτα, διαχειρίζεται αρκετές επιλογές από ομάδες της LaLiga, Κάντιθ και Αλμερία μεταξύ άλλων και μάλιστα έχει στο τραπέζι προτάσεις από ξένες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και η Γαλατασαράι». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News