IBAN ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ: «Ελέγχαμε το ματς, μας έλειψε η τελική πάσα»

ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ: Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δηλώνει πως η ομάδα του έλεγξε τον ρυθμό του ματς.

Το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο έληξε χωρίς τέρματα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» όπως δήλωσε δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του, ενώ ισχυρίστηκε πως η ομάδα του έλεγξε τον ρυθμό, όμως της έλειψε η τελική πάσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:

«Σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε και περιμέναμε. Δεν ήταν εύκολο ματς γιατί είχαμε απέναντί μας μία ομάδα καλά οργανωμένη ανασταλτικά. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό, δεν είχε ρυθμό, δεν υπήρχαν φάσεις. Στο δεύτερο μέρος πιστεύω καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας αλλά μας έλειψαν πράγματα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες από αυτό που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι αλλά προσπαθήσαμε. 

Το να κερδίσεις ένα ματς μπορεί να γίνει και χωρίς φάσεις. Ελέγχαμε πλήρως το ματς, δεν κινδυνέψαμε καθόλου και εμάς μας έλειπε μόνο η τελευταία πάσα για να ολοκληρώσουμε την επίθεση.»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News