ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ: Το οικόπεδο συμπληρώθηκε με αγορά 1,2 εκ. ευρώ

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αθηναίων ενέκρινε μία μεγάλη καταβολή ποσού που οδηγεί στη δημοπράτηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Βοτανικό.

Ανάμεσα στα διαστήματα που μεσολαβούν από τις ανακοινώσεις και τις υπογραφές στη Διπλή Ανάπλασης, πολλοί ανησυχούν για την πρόοδο των αναγκαίων διαδικασιών. Αναμενόμενη και φυσιολογική ανησυχία, αφού η γραφειοκρατία στην Ελλάδα έχει καθυστερήσει πολλά σημαντικά σχέδια.

Ωστόσο, είναι από τις λίγες περιπτώσεις που στην κυριολεξία ο κρατικός μηχανισμός δουλεύει εντατικά για να προωθήσει τις προπαρασκευές. Στην προκειμένη, πρόκειται για τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες κινούνται γρήγορα για την υλοποίηση των συμβάσεων της Διπλής Ανάπλασης.

Στην τελευταία συνεδρίαση της, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, ολοκλήρωσε μία σημαντική απαλλοτρίωση που θα συμπληρώσει το οικόπεδο της Διπλής Ανάπλασης στο Βοτανικό.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την αγορά μίας ιδιοκτησίας με ένα μικρό ακίνητο, επί της οδού Πολυκάρπου. Το κόστος προσδιορίστηκε στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ, με τις 650.000 ευρώ να καταβάλλονται εφάπαξ και τα υπόλοιπα με δόσεις.

Η συμφωνία είναι απαραίτητη για τη δρομολόγηση της δημοπράτησης του ποδοσφαιρικού γηπέδου, με τον διαγωνισμό να εκκινεί στους επόμενους μήνες. Συγχρόνως, η καταβολή ενός τόσο μεγάλου ποσού, δείχνει με εμφατικό τρόπο πως πλέον το… ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News