The Sun: Η εισβολή Σαββίδη με το όπλο... στα πιο ιστορικά ντου του ποδοσφαίρου!

The Sun: Η εισβολή Σαββίδη με το όπλο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018… στα πιο ιστορικά ντου του ποδοσφαίρου!

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πρωταγωνιστής στο αφιέρωμα της «Sun» για ένα από τα δέκα πιο… ιστορικά ντου στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Ένας πραγματικός… χαμός επικρατεί στην Αγγλία την τελευταία εβδομάδα, με τους ιθύνοντες του ποδοσφαίρου να προσπαθούν να κατανοήσουν τι συμβαίνει γύρω από τις εισβολές των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Τα πιο πρόσφατα παραδείγματα ήταν αυτά στα παιχνίδια της Νότιγχαμ απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας. Οι μεν οπαδοί της Φόρεστ πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό ανόδου του Wembley κόντρα στη Χάντερσφιλντ, αλλά ένας από τους οπαδούς της κουτούλησε τον Μπίλι Σαρπ, αρχηγό της Σέφιλντ. Από την άλλη οι οπαδοί της Έβερτον είδαν την ομάδα τους να σώζει την κατηγορία και με την είσοδό τους στο «Γκούντισον Παρκ» αντάλλαξαν μερικές… ψιλές με τον Πατρίκ Βιεϊρά, σε σκηνικά ασυνήθιστα για τους Άγγλους.

Η εφημερίδα «Sun» κάνει εκτενές αφιέρωμα στις δέκα πιο περίεργες και… άγριες εισβολές σε ποδοσφαιρικά γήπεδα ανά τον κόσμο, τοποθετώντας μέσα και αυτήν του Ιβάν Σαββίδη, στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ το 2018.

Η «Sun» αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ο Ιβάν Σαββίδης κουβαλούσε όπλο στη ζώνη του, καθώς μπήκε μαζί με τους οπαδούς στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News