ΠΑΟΚ: Το video με το ματς του Νικολά Κουαλιάτα που δεν έφτασε ποτέ στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Ο Νικολά Κουαλιάτα δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Μοντεβιδέο Γούντερερς για το Σουνταμερικάνα και αναζητείται η εξήγηση

Ο Νικολά Κουαλιάτα έγραψε την πρώτη του απουσία από αγώνα της Μοντεβιδέο Γουόντερερς και ίσως σε αυτό να έχει παίξει ρόλο η επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Εν έτη 2022 δεν είναι τόσο απαραίτητη η φυσική παρουσία σε γήπεδο για να κάνεις σκάουτινγκ έναν ποδοσφαιριστή. Το video με τον αγώνα της ομάδας έρχεται σε ψηφιακή μορφή στο mail του λίγες ώρες μετά τη διεξαγωγή. Ένα τέτοιο mail περίμεναν το πρωί της Παρασκευής (6/5) στο τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα την ειδοποίηση για τα πεπραγμένα του Νικολά Κουαλιάτα στην αναμέτρηση της Μοντεβιδέο Γουόντερερς με αντίπαλο τη Μετροπολιτάνος από τη Βενεζουέλα.

Ο Νικολά Κουαλιάτα έμεινε στην πάγκο για πρώτη φορά

Η ειδοποίηση για την αναμέτρηση ήρθε, αλλά χωρίς video. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε στον πάγκο των Γουόντερερς, και πήρε την πρώτη του απουσία από αναμέτρηση για τη φετινή σεζόν. Μέχρι τώρα μετρούσε 9 συμμετοχές ως βασικός και μια ως αλλαγή στα 10 ματς πρωταθλήματος, και 4 συμμετοχές ως βασικός και μια ως αλλαγή σε πέντε αγώνες για το Σουνταμερικάνα. Και, ναι, η πρώτη σκέψη όλων για το λόγο της απουσίας του, είναι η επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

Αλήθεια, τι περίμεναν να δουν από τον Κουαλιάτα;

Με τη μεταγραφή να έχει «κλειδώσει», ίσως κάποιος αναρωτηθεί το τι περίμεναν να δουν οι σκάουτ του ΠΑΟΚ, από την άποψη πως η απόφαση έχει παρθεί. Η μεταγραφή του Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ δημιουργεί ξεχωριστές συνθήκες για τον ποδοσφαιριστή. Και σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον να δει κανείς τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μια κατάσταση που δεν βιώνεις κάθε μέρα. Να είσαι σε μια ομάδα και να αγωνίζεται έχοντας εξασφαλίσει μεταγραφή καριέρας. Όχι να παίζει γι’ αυτή. Να παίζεις στην ομάδα από την οποία φεύγεις, αφού έχει συμφωνηθεί η μεταγραφή.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News