ΠΑΟΚ: Το δεκάλεπτο τετ-α-τετ του Ραζβάν Λουτσέσκου με τους οπαδούς που έβραζαν!

ΠΑΟΚ: Όλα όσα έγινα στα δέκα λεπτά στα οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήγε στην κερκίδα που έβραζε και μίλησε με τους οπαδούς, αφού τους άκουσε

Μια σκηνή που δεν συμβαίνει συχνά καταγραφηκε μερικά λεπτά με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Άρη, με τη νέα ήττα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει κάνει τους οπαδούς του να είναι, κυριολεκτικά, στα κάγκελα, και να απευθύνονται προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου, από τον οποίον απαιτούσαν να πάει να τους ακούσει, και ο Ρουμάνος το έκανε!

Πριν βρεθεί στο χώρο για τη συνέντευξη στη Nova, ο Ραζβάν Λουτσέσκου άκουγε τη Θύρα 1 να «βράζει». Άκουγε τα πάντα, καταλάβαινε τα περισσότερα και άρχισε να απαντάει. Οι πρώτες απαντήσεις ήταν με χειρονομίες. «Δεν είναι έτσι όπως τα λέτε». Τέτοια ήταν η μετάφραση της κίνησης του χεριού του. Και φυσικά, η απάντηση του Λουτσέσκου έφερε ακόμα περισσότερες φωνές από την κερκίδα. Ο διάλογος έμοιαζε να έχει ανοίξει. Ο Λουτσέσκου όμως «μαζεύτηκε». Γύρισε στον πάγκο, όπου και κάθισε για περίπου πέντε λεπτά.

Επέλεξε να πάει να τους μιλήσει

Οι οπαδοί είχαν μαζευτεί στην πίσω σκάλα των αποδυτηρίων. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την επιλογή να πάει στα αποδυτήρια από τη φυσούνα, να τους αποφύγει. Θεωρητικά, θα είχε τη «δικαιολογία» οτι δεν θέλει να ανοίξει διάλογο διότι καμια από τις δυο πλευρές δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση για διάλογο. Πρακτικά, δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς. Απάντησε νωρίτερα. Μπήκε στον διάλογο. Το επέλεξε και πήρε χρόνο για να καθαρίσει το μυαλό του και να προετοιμαστεί για ένα διάλογο.

Ένταση, μπινελίκια και σύνθημα!

Οι πρώτες απαντήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν σε έντονο ύφος. Φώναζε, έκανε χειρονομίες, απαντούσε έντονα σε ανθρώπους που του μιλούσαν έντονα! Η σκηνή έμοιαζε να είναι σουρεάλ. Και μπινελίκια ακούστηκαν, και φωνές ακούστηκαν, και πολλά. Μιλάμε για ένα σκηνικό στο οποίο όσοι συμμετέχουν, έχουν ένα μέσο όρο σφυγμών που αγγίζουν τους 170! Κάποιοι πήγαν να χειροκροτήσουν τον Λουτσέσκου. Δεν είναι σίγουρο αν άκουγαν αυτό που έλεγε ο Ρουμάνος ή απλά να ήθελαν να επιδοκιμάσουν την απόφασή του να μπει σε διάλογο. Ο Λουτσέσκου είπε όσα ήθελε να πει ζητώντας στήριξη ενόψει τελικού, ενώ φέρεται να είπε «ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να πάρουμε το κύπελλο».

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News