ΠΑΟΚ Preseason: Ο παίκτης που περιμένει πως και πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι ο μοναδικός από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου που δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς και υπήρχε λόγος.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Ζοσέ Μορέιρα, δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στην Ολλανδία, στις αρχές της εβδομάδας, καθώς είχε προγραμματίσει την παρουσία του σε σεμινάρια στη Σκωτία. Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ενσωματώθηκε στην ομάδα στο Άπελντορν και τις πρώτες ημέρες προπονούνταν – όπως και οι υπόλοιποι τερματοφύλακες – χωρίς την καθοδήγηση ειδικού. Ο Ρουμάνος τεχνικός ήθελε πρώτα να γίνουν και συντομευμένες προπονήσεις αλλά και κάποιες συζητήσεις ανάμεσα σε Μορέιρα και Κοτάρσκι πριν αγωνιστεί σε φιλικό.

Ο Κοτάρσκι είναι το πλέον κρίσιμο στοίχημα

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι, αδιαμφισβήτητα, το πλέον κρίσιμο μεταγραφικό στοίχημα του καλοκαιριού. Ο ΠΑΟΚ επένδυσε στην αγορά ενός 22χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος προορίζεται να πάρει γάντια βασικού και η προσαρμογή του στα νέα δεδομένα θα παίξει σημαντικό ρόλο. Οι «ασπρόμαυροι» αντιλαμβάνονται και το βάρος που υπάρχει με τη συγκεκριμένη κίνηση και προσπαθούν να είναι προσεκτικοί σε κάθε κίνηση που αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πρώτη προπόνηση όταν όλοι είχαν ρεπό

Το πρωί της Πέμπτης (30/6) η ομάδα είχε ρεπό εκτός από τους τερματοφύλακες. Η ανάγκη έναρξης προπονήσεων των τερματοφυλάκων με τον προπονητή τους ήταν δεδομένη και γι’ αυτό προγραμματίστηκε μια «έξτρα» προπόνησης, που λειτούργησε περισσότερο ως πρώτη εντός γηπέδου γνωριμία του Μορέιρα με τον Κοτάρσκι, καθώς οι υπόλοιποι τερματοφύλακες είχαν ήδη μια εβδομάδα προπονήσεων στη Θεσσαλονίκη υπό την καθοδήγησή του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News