ΠΑΟΚ Preseason: Απειλή κορωνοϊού λίγο πριν το ταξιδι στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ PRESEASON: Ο Δικέφαλος του Βορρά μετρά ήδη ένα καταγεγραμμένο κρούσμα ενώ υπάρχει ανησυχία για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς λόγω συμπτωμάτων

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για να το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με τον κορωνοϊό να του βάζει εμπόδια, και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να περιμένει τα τεστ για να βρεθεί στην Ολλανδία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε το πρωί τη Δευτέρας (27/6) για το Άπελντοορντ της Ολλανδίας, εκεί που θα παραμείνει για τις επόμενες δυο εβδομάδες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που περιλαμβάνει τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις. Αν και αρχιά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έμεινε στη Θεσσαλονίκη καθώς ανέβασε δέκατα. Με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν ήδη ένα κρούσμα κορωνοϊού, προτιμήθηκε η παραμονή του Σέρβου στη Θεσσαλονίκη  μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέσω τεστ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία – Ποιοι κόπηκαν

Η αποστολή του ΠΑΟΚ απότελείται από τους: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Μπαλωμένο, Μάροβιτς, Σάστρε, Λύρατζη, Τζίμα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Παναγιώτου, Κάργα, Κουλιεράκη, Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Λάμπρου, Τσόλακ, Ολιβέιρα. Μάζι με την ομάδα θα ταξιδέψει και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος θα συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα μετά το χειρουργείο, όπως και οι Κοτάρσκι και Ρικάρντο, με τον ΠΑΟΚ να μην αναφέρει τους δυο ποδοσφαιριστές στην επίσημη ενημέρωση καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της απόκτησής τους. Εκτός λίστας έμειναν οι Νίκα Νινούα και Λέο Ζαμπά, που μετρούν αντίστροφα καθώς αναζητουν νέο σταθμό στην καριέρα τους.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News