ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με Μορεϊρένσε για Φιλίπε Σοάρες!

ΠΑΟΚ και Μορεϊρένσε έχουν έρθει σε μια πρώτη συμφωνία για τη μεταγραφή του Φιλίπε Σοάρες

ΠΑΟΚ και Μορεϊρένσε έχουν έρθει σε μια πρώτη συμφωνία για τη μεταγραφή του Φιλίπε Σοάρες, με τον 22χρονο μέσο να ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μόλις διεθετυθούν κάποιες λεπτομέρειες που δύσκολα θα «χαλάσουν» το συγκεκριμένο deal.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μορεϊρένσε για τον Φιλίπε Σοάρες φτάνουν στο τέλος τους, με τις δυο ομάδες να αναμένεται να δώσουν τα χέρια τις επόμενες ώρες, κάτι που προκύπτει με βάση όλα όσα δρομολογήθηκαν το τελευταίο 48ωρο. Ο 22χρονος μέσος τα έχει βρει σε όλα με τον «Δικέφαλο του βορρά», ο οποίος με τη σειρά του πλησιάζει σε οριστική συμφωνία και με τη Μορεϊρένσε. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η μεταγραφή θα αγγίξει τα 3 εκ. Ευρώ ενώ θα υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης.

Φιλίπε Σοάρες: Περιμένει εισιτήρια για να ταξιδέψει Θεσσαλονίκη

Ο Φιλίπε Σοάρες είναι σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και περιμένει να ειδοποιηθεί για το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, που δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Ο Πορτογάλος έχει ειδοποιηθεί να είναι έτοιμος καθώθς οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τη Μορεϊρένσε έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που η δεύτερη θα ανάψει το «πράσινο φως» για το ταξίδι του 22χρονου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News