ΠΑΟΚ: Όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του να «κόψουν τις μαλ...» - Δείτε το βίντεο

ΠΑΟΚ: Όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του να «κόψουν τις μαλ…» (vid) – Δείτε το βίντεο

Το περιστατικό με τον Λέο Ζαμπά και η αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Λέο Ζαμπά θα προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β μέχρι νεοτέρας, όπως αποφάσισαν από κοινού Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Βραζλιάνος ακραίος επιθετικός στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου (9/4). Ο Ρουμάνος τεχνικός, χωρίς δεύτερη κουβέντα ή σκέψη, αρχικά έστειλε τον Λέο Ζαμπά στα αποδυτήρια, μετά το περιστατικό, και λίγες ώρες αργότερα, ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε πως θα προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β.

Όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου… «φορτώνει»

Ο Λέο Ζαμπά μπήκε στη λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν δει το «άλλο» του πρόσωπο. Ο πρώτος που είχε μπει στο «μαύρη λίστα» του Λουτσέσκου, ήταν ο Δημήτρης Κωσταντινίδης, τον Σεπτέμβριο του 2019. Ο Έλληνας ακραίος έμεινε συνεχώς εκτός αποστολής και τελικά αποχώρησε λίγους μήνες αργότερα από τους «ασπρόμαυρους». Το δεύτερο περιστατικό ήταν αυτό στο πρώτο διάστημα της επιστροφή του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, με «πρωταγωνιστή» τον Άμρ Ουάρντα, τον οποίο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδιωξε από προπόνηση στο διάστημα της προετοιμασίας.

Ένα βίντεο που τα εξηγεί όλα

Το κομμάτι από μια χαρακτηριστική ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές, είναι αυτό που σκιαγραφεί σε απόλυτο βαθμό τον τρόπο σκέψης του Ρουμάνου τεχνικού. «Θέλω να έχω υπεύθυνους παίκτες, που έχουν ως κύριο μέλημα την ομάδα, το σύνολο. Ότραν προπονείστε, είστε συγκεντρωμένοι και σέβεστε τη δική σας δουλειά, θα φτάσετε ψηλά, από κάθε άποψη. Πρέπει να είστε σωστοί, με αλληλοσεβασμό, να σέβεστε τη δουλειά στις προπονήσεις. Ηρεμήστε, να είστε σωστοί. Σωστοί στις προπονήσεις, με σωστή νοοτροπία, να αυτοσυγκεντρωθείτε σε ό,τι πρέπει να κάνετε, κόψτε τις μαλ… και πάμε να κερδίσουμε».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News