ΠΑΟΚ: Οι πέντε μεταγραφές που έκλεισαν και οι τρεις που μένουν μέχρι τέλος Ιουνίου

ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Οι 5 κινήσεις που έχουν γίνει και οι 3 μεταγραφές που απομένουν για να ολοκληρωθεί το αρχικό πλάνο του Ζοσέ Μπότο

Ο Ζοσέ Μπότο έβαλε στόχο να ολοκληρώσει οκτώ μεταγραφές μέχρι το τέλος Ιουνίου και ήδη έχει καταφέρει να κάνει πέντε κινήσεις και να του μένουν άλλες τρεις, οι οποίες και έχουν δρομολογηθεί.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο γήπεδο την Τρίτη, 21 Ιουνίου, ενώ μια εβδομάδα αργότερα θα αναχωρήσει με προορισμό την Ολλανδία, εκεί που θα γίνουν πέντε φιλικές αναμετρήσεις. Ο Ζοσέ Μπότο έβαλε στόχο τις οκτώ μεταγραφικές κινήσεις μέχρι το τέλος Ιουνίου και βρίσκεται σε καλό δρόμο ώστε να καταφέρει να πιάσει τον στόχο που τέθηκε.

Οι πέντε μεταγραφές που ήδη έχουν γίνει

Οι Νικολάς Κουαλιάτα και Ράφα Σοάρες έχουν ήδη παρουσιαστεί και επίσημα από τον ΠΑΟΚ, ενώ μένει να συμβεί το ίδιο και με τις περιπτώσεις των Αντρέ Ρικάρντο, Ιβάν Νέσμπεργκ και Ντομινίκ Κοτάρσκι. Όσον αφορά τις ανανεώσεις, οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα συνεχίσουν στον «Δικέφαλο του Βορρά» ενώ εκκρεμούν οι απαντήσεις των Στέφαν Σβαμπ και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Οι τρεις μεταγραφές που απομένουν για το πρώτο σκέλος

Πλέον, ο Πορτογάλος Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει ρίξει το βάρος του στην ολοκλήρωση της υπόθεσης του Κάλεντ Νάραϊ, στην απόκτηση ενός ακόμα ακραίου αλλά και ενός κεντρικού αμυντικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και στους δυο περιπτώσεις, ο Ζοσέ Μπότο είναι σε ανοικτή γραμμή με ποδοσφαιριστές γεγονός που τον κάνει να αισιοδοξεί πως ο στόχος των οκτώ μεταγραφών μέχρι το πρώτο φιλικό της νέας σεζόν να είναι εφικτός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News