ΠΑΟΚ: Οι εννιά πονοκέφαλοι του Λουτσέσκου ενόψει τελικού

ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εννιά ποδοσφαιριστές στο ιατρικό δελτίο και περιμένει να δει ποιους από αυτούς θα έχει στον τελικό με τον Παναθηναϊκό

 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εννιά ποδοσφαιριστές στο ιατρικό δελτίο και περιμένει να δει ποιους από αυτούς θα έχει στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί πολλοί να μην το πρόσεξαν, αλλά στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπλήρωσε 20άδα έχοντας στον πάγκο δυο τερματοφύλακες (πλην του Ζίβκοβιτς ήταν και ο Ταλιχμανίδης) και δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Β (Τσαούσης, Κουλιεράκης) πλην του Κούτσια.

Ο Λουτσέσκου είχε 10 απόντες κόντρα στον ΠΑΟΚ

Αυτό έγινε διότι ο αριθμός των απόντων έφτασε για πρώτη φορά σε διψήφιο αριθμό. Για κάποιους, ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει πως δεν θα τους έχει για καιρό, και για κάποιους γνωρίζει πως μπήκαν προληπτικά, καθώς με όλα όσα έχουν συμβεί, ο Ρουμάνος τεχνικός δε θα μπορούσε να μη μπει στη λογική του «προσέχω για να έχω».

Τέλος σεζόν για Μιχαηλίδη και Ζαμπά

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης υπέστη ρήξη χιαστού στις 13 Μαρτίου, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και βρίσκεται στο πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε στην Πορτογαλία. Ο Λέο Ζαμπά τραυματίστηκε στον ώμο, στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, στις 21 Απριλίου, σε ένα φάουλ που κέρδισε από τον Λαλά, στην προσπάθεια εφόρμησης στη μεγάλη περιοχή. Πριν από λίγες ημέρες ο Βραζιλιάνος ζήτησε και πήρε άδεια για να ταξιδέψει στην πατρίδα του, με την αγωνιστική αυλαία της σεζόν να έχει ήδη πέσει για εκείνον.

Οι τέσσερις τραυματισμοί του Απριλίου

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί τραυματίστηκε στην προθέρμανση της δεύτερης αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ και αυτές τις ημέρες έχει μπει σε φουλ ρυθμούς. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ήταν ο δεύτερος μεγάλος άτυχος της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα (στις 14 Απριλίου) και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να ανακάμψει. Δυο εβδομάδες αργότερα, και συγκεκριμένα στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, τραυματίστηκε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Έκτοτε έχει ακολουθήσει θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα. Ο Ντοόουγκας Αουγκούστο τραυματίστηκε και αυτός στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Τα τρία προβλήματα του Μαΐου

Ο Χοσέ Κρέσπο τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ, στις 4 Μαΐου. Ξεκίνησε τρέξιμο και ελπίζει πως θα είναι σε θέση να ανεβάσει ρυθμούς τις επόμενες ημέρες. Στην αναμέτρηση την οποία δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ο Κρέσπο, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αγωνίστηκε ως αλλαγή λόγω ταλαιπωρίας από ίωση, η οποία τον κράτησε εκτός δράσης από την αναμέτρηση στα Γιάννινα. Στους Ζωσιμάδες δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί και ο Λευτέρης Λύρατζης λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News