ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν την «είπε» στο VAR αλλά στους παίκτες του

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους ποδοσφαιριστές του να εμφανίζουν σημάδια που μόχθησε να τα εξαλείψει

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους ποδοσφαιριστές του να εμφανίζουν σημάδια που μόχθησε να τα εξαλείψει.

Όπως συμβαίνει κάθε φορά, έτσι και τώρα, οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασαν από μικροσκόπιο, καθώς αφορούσαν και τις αποφάσεις των διαιτητών στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Αθήνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να χάνει με 2-1 από του «πράσινους», στην αναμέτρηση πριν από αυτή με αντίπαλο την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Conference League. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν πως τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός για τις φάσεις στις οποίες ο ΠΑΟΚ αμφισβήτησε τις τελικές αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, αποτέλεσαν αιχμές εναντίον του VAR.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όμως, είχε ως αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές του και τον λανθασμένο τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν την κατάσταση που διαμορφώθηκε. Άλλωστε, η δήλωσή του, ήταν ξεκάθαρη: «Στα πρώτα επτά λεπτά του αγώνα ήμασταν εκπληκτικοί, μέχρι τη στιγμή που έγινε η φάση του πέναλτι, την οποία έλεγξε ο VAR. Ήμασταν όπως έπρεπε και μετά αποσυντονιστήκαμε. Ξεκινήσαμε τελεία το παιχνίδι σε αυτά τα λεπτά λεπτά, όπως από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν είχαμε ούτε το μυαλό, ούτε τη συγκέντρωση, ούτε την αποφασιστικότητα που θα έπρεπε».

Αυτό ήταν ο πρόβλημα του Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε την ομάδα του να παρουσιάζει «ασθένειες» εναντίον των οποίων είχε θεωρήσει πως είχε βρει «γιατριά». Ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί πως οι ποδοσφαιριστές του έμειναν στη φάση στην οποία αρχικά καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά» και ακολούθως, ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του αφού εξέτασε τη φάση στο μόνιτορ που υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο.

Και ο τρόπος με τον οποίο τοποθετήθηκε έδειξε πως αυτό που τον πείραξε περισσότερο ήταν η διαχείρισης της κατάστασης που διαμορφώθηκε μετά την υπόδειξη του VAR και όχι το αν η απόφαση ήταν σωστή ή λάθος. Η γλώσσα του προπονητή του ΠΑΟΚ έχει μαλλιάσει λέγοντας συγκεκριμένες λέξεις και μια από αυτές είναι η συγκέντρωση. Όταν ο Λουτσέσκου θέλει να πει πως στην ομάδα του δεν πάει τίποτα καλά, αρκείται πάντα σε ένα «χάσαμε την συγκέντρωση μας». Αυτό, στη γλώσσα Λουτσέσκου, είναι σα να παραδέχεται πως χάθηκαν όλα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News