ΠΑΟΚ: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φεύγει, δυο περιπτώσεις στο προσκήνιο

ΠΑΟΚ: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες και ο Ζοσέ Μπότο έχει φέρει στο προσκήνιο δυο περιπτώσεις τερματοφυλάκων

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ετοιμάζεται να βάλει τίτλους τέλους στην πενταετή του παρουσία του ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν εντείνει τις προσπάθειες για συμφωνάι με αντικαταστάτη του.

Η επόμενη σεζόν θα βρει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη εκτός ΠΑΟΚ. Όλα δείχνουν πως ο Έλληνας τερματοφύλακας θα κλείσει το κεφάλαιο ΠΑΟΚ, καθώς αυτή την απόφαση έχει πάρει, με το συμβόλαιό του να τελειώνει την τελευταία μέρα του Ιουνίου. Στον ΠΑΟΚ, η αλλαγή σκυτάλης στο νευραλγικό πόστο του τερματοφύλακα είναι ένα μεγάλο στοίχημα, με τον Ζοσέ Μπότο να έχει ήδη προχωρήσει σε κινήσεις για την επόμενη μέρα στο Νούμερο 1 του ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πήρε την απόφασή του

Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρο είναι πως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πήρε την απόφασή του και αυτή δεν είναι άλλη από να κλείσει το κεφάλαιο ΠΑΟΚ. Για τον ίδιο, η αυλαία θα πέσει με τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδα, και το να πανηγυρίσει πέμπτο τρόπαιο στα πέντε χρόνια που βρίσκεται στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα είναι κάτι που ούτε ο ίδιος θα φανταζόταν όταν έκανε τη διαδρομή Γιάννινα – Θεσσαλονίκη. Και μάλιστα, με τον ίδιο να είναι πρωταγωνιστής στα μέχρι τώρα τρόπαια που έχυν κατακτηθεί. Ο ΠΑΟΚ πορεύεται με βάση την απόφαση του Πασχαλάκη να μην ανανεώσει.

Οι δυο περιπτώσεις και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι

Σε δημοσίευμά της, η εφημερίδα «FORZA» έκανε λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 22χρονο Κροάτη Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο οποίος ανήκει στον Άγιαξ και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Γκόριτσα, που βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωτθλήματος της Κροατίας. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρθουν πως ο ΠΑΟΚ «ψάχτηκε» για την απόκτησή του, με τον Άγιαξ να μην είναι διατεθειμένος να συζητήσει γι’ αυτό το ενδεχόμενο, με αποτέλεσμα η περίπτωση Κοτάρσκι να μπείνει σε δεύτερη μοίρα. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν ανοικτές δυο άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων, διαφορετικών ηλικιών, με τους οποίους βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News