ΠΑΟΚ: Μπορεί ο Λουτσέσκου να μιλάει για την τέταρτη καλύτερη χρονιά στην ιστορία του Δικεφάλου;

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει στα 28 από τα 56 φετινά παιχνίδια που έχει δώσει, με τα 10 παιχνίδια από αυτά που δεν έχει νίκη να είναι διαδοχικά αλλά και τα πλέον πρόσφατα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει λόγο για την τέταρτη καλύτερη σεζόν σε όλη την ιστορία του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μα, είναι δυνατόν να το λέει αυτό; Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο; Ναι, είναι. Γιατί;

Οι αριθμοί που πληγώνουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Ήδη έχουν γραφτεί πολλά για όλα αρνητικά ρεκόρ που έχει μετρήσει ο ΠΑΟΚ τόσο αναφορικά με τα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη όσο και για να ειδικά με αντίπαλο τον Άρη, από τον οποίο έχασε για τρίτη φορά μέσα στην ίδια σεζόν, χωρίς να πετύχει κανένα γκολ εναντίον του σε κανένα από τα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια.

 

Είναι η τέταρτη πιο πετυχημένη χρονιά του ΠΑΟΚ;

Τι είναι αυτό που κάνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μιλάει για την τέταρτη καλύτερη χρονιά στην ιστορία του ΠΑΟΚ αν ο «Δικέφαλος του βορρά» κρατηθεί στην δεύτερη θέση και κατακτήσει το κύπελλο; Για αρχή είναι ένα απλό παιχνίδι αριθμών. Βγάζοντας από την εξίσωση τις τρεις σεζόν στις οποίες ο ΠΑΟΚ στέφτηκε πρωταθλητής Ελλάδος, ο Ρουμάνος τεχνικός στηρίζει την ατάκα του στο κύπελλο και στην παρουσία στα προημιτελικά Ευρωπαϊκού θεσμού. Έχει άδικο;

Το μισογεμάτο ποτήρι δίνει κίνητρο

Ο Λουτσέσκου παίζει με τη λογική του ποτηριού είναι στη μέση. Ο ίδιος προτιμά να το βλέπει μισογεμάτο διότι ξέρει πως μόνο αυτή η οπτική γωνία μπορεί να του δώσει κάτι, δέκα μέρες πριν το τέλος της σεζόν. Την ίδια στιγμή, η πιο σημαντική στιγμή της κάθε μέρας για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι όταν έχει το μίτινγκ με το ιατρικό τιμ. Οι περισσότερες περιπτώσεις τραυματιών, πηγαίνουν «μέρα με την ημέρα». Ο στόχος είναι η 21η Μαΐου. Οι απουσίες το τελευταίο διάστημα είναι πολλές (Λύρατζης, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά) με παίκτες θα μπορούσαν όλοι τους να είναι βασικοί στον τελικό!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News