ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Θα ασχοληθεί με τα δικά του παιδιά στο εξωτερικό;

ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Θα ασχοληθεί με τα δικά του παιδιά στο εξωτερικό | Τι συμβαίνει με Σταφυλίδη, Πέλκα, Λημνιό, Γιαννούλη

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για μια σειρά από μεταγραφές, και στις θέσεις στις οποίες ψάχνει ποδοσφαιριστές, υπάρχουν στο εξωτερικά αρκετά πρώην δικά του παιδιά. Πόσο πιθανό είναι να γυρίσει κάποιο από αυτά στην Τούμπα;

Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ ψάχνει ποδοσφαιριστές σχεδόν σε όλες τις θέσεις, απλά αυτό που αλλάζει είναι ο βαθμός προτεραιότητας της αναζήτησης. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, κάνουν το πέρασμά τους οι Έλληνες που έχουν φύγει από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Ο Κώστα Σταφυλίδης και η πρωτη γεμάτη του σεζόν

Για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, ο Κώστας Σταφυλίδης έκανε διψήφιο αριθμό συμμετοχών στο πρωτάθλημα. Ως δανεικός από την Άουγκσμπουργκ ο «Στάφυ» αγωνίστηκε στη Μπόχουν, η οποία κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, με τον ίδιο να μετράει 24 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 15 ως βασικός. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αριστερό μπακ αλλά μέχρι στιγμής το όνομά του δεν έχει συζητηθεί εντός ΠΑΟΚ με τέτοιο τρόπο ώστε να προκύψει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» ασχολήθηκε με την περίπτωσή του στο να τον τσεκάρει, να ψάξει και να μάθει πράγματα.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης και η αναζήτηση ομάδας

Η Νόριτς δεν κατάφερε να παραμείνει στην Premier League, επιβεβαιώνοντας την πορεία των τελευταίων ετών που την θέλει να μην καταφέρνει να κάνει δεύτερη διαδοχική σεζόν στα «μεγάλα σαλόνια». Η μανατζερική πιάτσα ξέρει πως ο Γιαννούλης  έφυγε τον Ιανουάριο του 2020 από την Ελλάδα για να μείνει εκτίς αυτής. Η όποια απλοϊκή σκέψη των φίλων του ΠΑΟΚ «να ζητήσουμε δανεικούς τα παιδιά από τη Νόριτς», συμπεριλαμβάνοντας και τον Τζόλη, είναι ανεδαφική.

Ο Δημήτρης Λημνιός και η έρευνα του ΠΑΟΚ

Το τελευταίο διάστημα, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός, έχουν κάνει μια πρώτη έρευνα για το μέλλον του Δημήτρη Λημνιού. Ο ίδιος, σε πρόσφατη τοποθέτησή του, είχε δηλώσει πως η ομάδα για την οποία θα επέστρεφε στην Ελλάδα είναι ο ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως η επιστροφή στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι στις προτεραιότητές του. Θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην Κολωνία, στην οποία και ανήκει, με τις πιθανότητες να επιστρέψει εκεί και να υπολογίζεται να είναι μικρές. Οι οικονομικές δυνατότητες της Τβέντε δεν είναι τέτοιες που θα μπορούσαν να τον κρατήσουν. Είναι από τις περιπτώσεις που, αν γίνει κάτι, αυτό θα καταγραφεί στο δεύτερο μισό της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Δημήτρης Πέλκας και το μπαράζ σεναρίων

Ο Δημήτρης Πέλκας ολοκλήρωσε τη σεζόν όπως την ξεκίνησε. Ένας τραυματισμός στην αρχή του εκτροχίασε, η σχέση του με τον Βίκτορ Περέιρα έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα και μόλις βρήκε χρόνο συμμετοχής, ήρθε ένας ακόμα τραυματισμός. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει. Από τις αρχές του χρόνου έχει καταγραφεί μια σειρά σεναρίων για το μέλλον του. Ο ίδιος δεν βιάζεται, ειδικά από τη στιγμή που τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η Φενερμπαχτσε, με την οποία έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News