ΠΑΟΚ Μεταγραφες: Τα στοιχεία που δίνουν βάση στο σενάρια για τον Ντομινίκ Χλάντουν

ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Τα στοιχεία που δίνουν βάση στο σενάρια για τον Ντομινίκ Χλάντουν | Super League

Η αναφορά Πολωνού δημοσιογράφου στον ΠΑΟΚ ως πιθανό προορισμό του 26χρονου γκολκίπερ Ντομινίκ Χλάντουν της Ζαγκλέμπια, έφερε στο φως την περίπτωση του και τους λόγους που θα μπορούσε το συγκεκριμένο σενάριο να ευσταθεί.

Η Ζαγκλέμπια, αν και βρέθηκε στο χείλος του υποβιβασμού, κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία της Πολωνίας, μια αγωνιστική πριν το φινάλε, γεγονός που άνοιξε τη συζήτηση για την επόμενη μέρα της ομάδας. Σε εκπομπή της τηλεόρασης της Πολωνίας, ένα δημοσιογράφος δεν στάθηκε απλά στην οριστική απόφαση του τερματοφύλακά της, Ντομινίκ Χλάντουν, να αποχωρίσει καθώς το συμβόλαιό του λήγει, αλλά ενέπλεξε τον ΠΑΟΚ, αναφέροντάς τον ως έναν από τους πιθανούς νέους σταθμούς στην καριέρα του.

Ποιος είναι ο Ντομινίκ Χλάντουν 

Στα 26 του, ο Ντομινίκ Χλάντουν αποφάσισε να φύγει από την ομάδα στην οποία βρίσκεται από το 2013. Η τελευταία σεζόν το βρήκε να έχει γάντια βασικού στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, πλην του τελευταίου κομματιού. Στην Πολωνία, κάποιοι υποστηρίζουν πως η μη διάθεσή του να ανανεώσει, σε συνδυασμό με κάποιες ήττες που έφεραν σε δύσκολη θέση τη Ζαγκλέμπια και έκαναν τον προπονητή να ψάχνει αφορμή για να προχρήσει σε αλλαγή κάτω από τα δοκάρια, την οποία και βγήκε.

Τι ψάχνει ο ΠΑΟΚ, τι έχει ο Χλάντουν 

Ο Χλάντουν είναι ένας τερματοφύλακας που παίζει αρκετά με τη μπάλα στα πόδια και ψάχνει τόσο κοντινές όσο και μακρινές μεταβιβάσεις της μπάλας. Είναι αριστεροπόδαρος και έχει την τάση να βγαίνει από την εστία του, με στόχο να καθαρίζει τις φάσεις στον αέρα. Η όλη συζήτηση στην υπόθεση τερματοφύλακας, έχει να κάνει με το γεγονός πως στον ΠΑΟΚ δεν έχουν πάρει ακόμα ξεκάθαρη απόφαση αναφορά με το ηλικιακό γκρουπ στο οποίο θα αναζητήσουν τον παίκτη που θα αποκτηθεί για βασικός. Ο Χλάντουν είναι 26 χρόνων, ένα χρόνο μικρότερος από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη όταν ο τελευταίος καθιερώθηκε κάτω από την εστία του «Δικεφάλου του Βορρά».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News