ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Συμβόλαιο στήριξης στον μεγάλο άτυχο της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία

ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Σε μια κίνηση που δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδωσε συμβόλαιο στον Αχιλλέα Σαλαμούρα, που υπέστη ρήξη χιαστού σε προπόνηση

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Αχιλλέα Σαλαμούρα για ένα χρόνο, σε μια κίνηση που δεν αφορά την πρώτη ομάδα, αλλά αποτελεί δείγμα ανθρωπιάς και κίνηση στήριξης προς έναν από τους άτυχους της περσινής σεζόν.

Ο Αχιλλέας Σαλαμούρας πέρασε το κατώφλι του χειρουργείου λίγο πριν το φινάλε της περσινής σεζόν, για την αποκατάσταση του χιαστού του. Ο τραυματισμός του 22χρονου αμυντικού μέσου καταγράφηκε σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ Β του Πάμπλο Γκαρσία και η απόφαση για την ανανέωση του συμβολαίου του Σαλαμούρα πάρθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Κίνηση ανθρωπιάς με συμβόλαιο στήριξης

Στην ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο ΠΑΟΚ κατέγραψε τη διαδρομή του Αχιλλέα Σαλαμούρα από το Βόλο στη Θεσσαλονίκη, τα δρομολόγια του δανεισμού και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ Β’: «Μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 2015, από τον Μαγνησιακό, με περγαμηνές δεδομένης της ηλικίας του, καθώς αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Μαγνησίας, ο Αχιλλέας Σαλαμούρας απέδειξε νωρίς πως ήταν καλή επιλογή.Μέσος με ικανότητα να προωθείται και ως δεύτερος επιθετικός, είναι δυναμικός και γρήγορος στις επεμβάσεις του, μα κυρίως είναι πολύ έξυπνος κι εγκεφαλικός παίκτης.Πρωταθλητής με την Κ19, παραχωρήθηκε στη συνέχεια δανεικός στoν ΝΠΣ Βόλος και στη Νίκη Βόλου κι επέστρεψε για να φορέσει και πάλι τα ασπρόμαυρα το περασμένο καλοκαίρι και να γίνει ένας εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ Β.Είναι αξιοσημείωτο, φυσικά, το ότι είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο τμήμα Οικονομικών Σπουδών. Ήταν από τους μεγάλους άτυχους της σεζόν καθώς σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις υπέστη ρήξη χιαστού κι αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο αποκατάστασης. Ο Σαλαμούρας θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Δικεφάλου για μία ακόμα σεζόν και τον περιμένουμε γρήγορα πίσω στα γήπεδα!»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News