ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Στον «πάγο» ο Μάρκο Ρέντε, άλλος αμυντικός στο προσκήνιο

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στον «πάγο» την υπόθεση του Μάρκο Ρέντε, καθώς τα τελευταία 24ωρα έχει φέρει άλλη περίπτωση κεντρικού αμυντικού στο προσκήνιο.

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις που αφορούν το κέντρο της άμυνας συνεχίζονται για τον Ζοσέ Μπότο, ο οποίος, τις τελευταίες ημέρες, δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει ρότα. Ο Αθλητικός Διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε ξεκινήσει διαδικασίες για την απόκτηση του Μάρκο Ρέντε από τη Χέρακλες, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πορτογάλος έβαλε στην άκρη την υπόθεση του Γερμανού αμυντικού και έχει φέρει άλλη περίπρωτη στο προσκήνιο, χωρίς να σημαίνει πως την «εγκαταλείπει»

Οι δεύτερες σκέψεις για τον Ρέντε λόγω… Κρέσπο

Η απόφαση του Χοσέ Κρέσπο να μη συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και να αποδεχθεί την πρόταση του ΑΠΟΕΛ έφερε εσωτερικές συζητήσεις στους «ασπρόμαυρους». Αυτές θέλουν τους Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου να σκέφτονται να κινηθούν για έναν κεντρικό αμυντικό, που μαζί με τους Ίνγκασον και Νέσμπεργκ θα αποτελέσουν την τριάδα που θα σηκώσει το βάρος, και θα πλαισιωθεί από τους Μιχαηλίδη (που θα επιστρέψει στη δράση τον Οκτώβριο) και Κουλιεράκη. Αυτή η σκέψη έπεσε στο τραπέζι και εξετάζεται ως ενδεχόμενο δόμησης του κέντρου της άμυνας.  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News