ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Στο προσκήνιο ο αντι - Κρέσπο μετά το αντίο του Ισπανού

ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Στο προσκήνιο ο αντι – Κρέσπο μετά το αντίο του Ισπανού | Super League

Ο Χοσέ Κρέσπο γνωστοποίησε την απόφασή του να μην αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης του ΠΑΟΚ και ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο, την ώρα που ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέρνει στο προσκήνιο την υπόθεση του αντικαταστάτη του.

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram ο Χοσέ Κρέσπο αποχαιρέτησε τους φίλους του ΠΑΟΚ, ρίχνοντας τους τίτλους τέλους στην παρουσία του στους «ασπρόμαυρους» μετά από έξι χρόνια, στα οποία πανηγύρισε πέντε τίτλους. Η απόσταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε αυτά που προσέφερε ο ΠΑΟΚ και σε αυτά που ήθελε ο Κρέσπο είχε παγιωθεί, καθώς την τελευταία εβδομάδα καμία από τις δυο πλευρές δεν έδειξε πρόθεση να βάλει νερό στο κρασί της.

Το χάσμα Κρέσπο και ΠΑΟΚ

Οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισα να προτείνουν σε Κρέσπο, Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ μονοετή συμβόλαια, με τον Ισπανό να ζητά διετές και τον ΠΑΟΚ να μην μπαίνει καν στη διαδικασία να το συζητήσει. Ο Κρέσπο βρέθηκε κοντά σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσού, μια συμφωνία που «χάλασε» όταν οι πρωταθλητές εξέλαβαν την κίνηση του Ισπανού να έχει δύαλο επικοινωνίας με τον ΑΠΟΕΛ ως μοχλό πίεσης για καλύτερους όρους συμβολαίου. Ο ΑΠΟΕΛ έδινε εξ’ αρχής διετές συμβόλαιο στον Κρέσπο και οι δυο πλευρές φέρεται να έχουν έρθει σε συμφωνία.

Η προεργασία του Μπότο για τον αντι – Κρέσπο

Πριν από περίπου δυο εβδομάδες, οι «ασπρόμαυροι» ήταν αισιόδοξοι πως θα εισπράξουν θετικές απαντήσεις από τους Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Μπίσεσβαρ. Ακόμα και κάτω από αυτό το πρίσμα, ο Ζοσέ Μπότο είχε κάνει προεργασία, όχι μόνο σε επίπεδο δημιουργίας λίστας. Ο Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει και σε διερευνητικές επαφές, με το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού να μπαίνει σε προτεραιότητα μετά την οριστικοποίησης της αποχώρησης του Κρέσπο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News