ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Στη Θεσσαλονίκη ο Αντρέ Ρικάρντο, καθ' οδόν και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Αντρέ Ρικάρντο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και περνάει από ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, ενώ ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αποκτήθηκε από την Γκόριτσα για να παραχωρηθεί ως δανεικός στον Δικέφαλο του Βορρά

Ο ΠΑΟΚ πατάει γκάζι στις μεταγραφές με φόντο την πρώτη προπόνηση στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδα. Ο Αντρέ Ρικάρντο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και περνάει από ιατρικές εξετάσεις ενώ ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αναμένεται πιθανότατα την Δευτέρα (20/6) ως δανεικός από την Γκόριτσα.

Ο 22χρονος Πορτογάλος επιτελικός μέσος της Φαμαλικάο Αντρέ Ρικάρντο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, πέρασε, το πρωί της Παρασκευής (17/6), από ιατρικές εξετάσεις και μπήκε στην τελική ευθεία για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» θα χρειαστεί να καταβάλλουν τροφεία καθώς ο Ρικάρντο είναι στον τελευταίο μήνα του συμβολαίου του με τη Φαμαλικάο.

Ο Κοτάρσκι έρχεται Θεσσαλονίκη μέσω Κροατίας

Όσον αφορά την περίπτωση του Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο Άγιαξ ανακοίνωσε τη παραχώρησή του στην Γκόριτσα με μεταγραφή, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της Sportday.gr από την περασμένη Δευτέρα (13/6), όταν και καταγραφηκε ηδιαδρομή που θα ακολουθήσει ο 22χρονος γκολκίπερ για να γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ. Το επόμενο βήμα θέλει την Γκόριτσα να παραχωρεί τον Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού, με τον ποδοσφαιριστή να αναμένεται την Δευτέρα (20/6) στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News