ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Πάει ξανά για Ράφα Σοάρες, στο προσκήνιο και ο Ρικάρντο Μάνγκας

ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Ράφα Σοάρες απασχολεί εκ νέου τον Δικέφαλο του Βορρά για το αριστερό άκρο της άμυνας ενώ εξετάζεται και ο Ρικάρντο Μάνγκας

Ο Ρικάρντο Μάνγκας, που αγωνίστηκε φέτος στη Μπορντό με τη μορφή δανεισμού από τη Μποαβίστα, και ο Ράφα Σοάρες, που αγωνίζεται στην Γκιμάραες βρίσκονται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Οι δυο Πορτογάλοι ακραίοι φαίνεται πως βρίσκονται στην τελική λίστα του ΠΑΟΚ για τη θέση του αριστερού μπακ, με την πρόθεσή των ανθρώπων του Δικεφάλου του Βορρά να είναι να κλείνουν το συγκεκριμένο κενό σύντομα προκειμένου ένας από τους δυο να βρεθεί στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Κατα τη διάρκεια της Παρασκευής, η φημολογία την εντατική ενασχόληση του ΠΑΟΚ με τη θέση του αριστερού μπακ είχε «φουντώσει», όταν και η αναζήτηση έφερε στο προσκήνιο το όνομα του Μάνγκας, με την εφημερίδα FORZA να φέρνει στην επιφάνεια και αυτό του Σοάρες.

Αυτός είναι ο Ρικάρντο Μάνγκας

Γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1998, στην Πορτογαλία, ο Ρικάνρτο Μάνγκας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπενφίκα, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε μέχρι το επίπεδο της Κ19, έχοντας συμμετοχές στο Champions League νέων. Ακολούθησαν οι παρουσίες σε Ντεσπορτίβο Άβες (20 συμ, 1 γκολ) και Μποαβίστα (29 συμ. 3 γκολ, 1 ασίστ) μέχρι το καλοκαίρι του 2021 όταν και βρέθηκε στη Μπορντό. Στο Γαλλικό πρωτάθλημα ο Ρικάνρτο Μάνγκας μέτρησε 29 συμμετοχές με τρία γκολ και μια ασίστ.

 

Αυτός είναι ο Ράφα Σοάρες

Ο Λουίς Ραφαέλ Σοάρες Άλβες, όπως είναι το πλήρες του όνομα, είναι γεννημένος στις 9 Μαΐου 1995 και αγωνίζεται στην Γκιμαράες. Μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ανήκει στην Πόρτο, και στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε ως δανεικός σε Πορτιμονέσε, Φούλαμ, Κοΐμπρα, Ρίο Άβε. Το καλοκαίρι του 2018 αποκτήθηκε από την Γκιμαράρες και τον Ιανουάριο του 2020, όταν ο ΠΑΟΚ τον διεκδίκησε, προτίμησε την Εϊμπάρ. Στην Ισπανική ομάδα έμεινε ως δανεικός για 1,5 χρόνο, με 28 συμμετοχές. Τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στην Γκιμαράες, έχοντας 2 γκολ και 8 ασίστ σε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News