ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Οι πρώτες εκκρεμότητες με Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Βιεϊρίνια

Η πρώτη εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της σεζόν δεν είναι εβδιομάδα διακοπών για όλους καθώς οι διοικούντες καλούνται να ξεκινήσουν να διευθετούν τις εκκρεμότητες με τους Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια

Η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι γεμάτη εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, καθώς με το που άδειασε η κλεψύδρα της σεζόν 2021-22, γύρισε για την αντίστροφη μέτρηση που αφορά την έναρξη της σεζόν 2022-23. Η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 21 Ιουνίου και υπάρχουν εκκρεμότητες που θα πρέπει να διευθετηθούν.

Κεφάλαιο Αντρέ Βιεϊρίνια

Η υπόθεση ανανέωσης του Αντρέ Βιεϊρίνια μοιάζει με τυπική διαδικασία καθώς πριν από σχεδόν ένα μήνα, ο Ζοσέ Μπότο είχε αναφέρει σε δηλώσεις του πως έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Πορτογάλο ακραίο. Εδώ έρχεται το «άλλα», που πηγάζει από τον τρόπο με τον οποίο τποποθετήθηκε δημόσια ο Βιεϊρίνια. Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει τελειώσει η υπόθεση ανανέωσης, όπως είχαν δηλώσει οι επιτελείς του «Δικεφάλου του Βορρά» εκείνος απάντησε: «Δεν έχω κάτι να πω γι’ αυτό. Περιμένω, στη Θεσσαλονίκη θα είμαι, η κόρη μου έχει σχολείο μέχρι τις 15 Ιουνίου οπότε θα είμαι εδώ…». Θα μπορούσε να «ντριμπλάρει», να καλύψει – αν θέλετε – το γεγονός πως τα όσα συμφωνήθηκαν, θα περάσουν στο χαρτί. Να βγάλει μια σιγουριά γι’ αυτό, όμως με την τοποθέτησή του, ήταν σα να έλεγε «άντε παιδιά, να το τελειώσουμε, αργούμε».

Κεφάλαιο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Το περίεργο στην υπόθεση αυτή είναι πως ο ίδιος ο Μπίσεσβαρ δεν έχει κάνει καμία κίνηση αποχαιρετισμού. Μπορεί αυτό να λέει πολλά, μπορεί και τίποτα. Για τις σχέσεις Μπίσεσβαρ – Λουτσέσκου δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Δεν αποκλείεται να τον θέλει για μια ακόμα χρονιά, στην οποία όμως θα τον αξιοποιήσει όπως θα έπρεπε φέτος. Σε έναν υποστηρικτικό ρόλο, όπως θα έπρεπε να έχει και τη σεζόν που τελείωσε, και όχι να τον έχει βασικό και αναντικατάστατο μετά τα λάθη στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού του 2022.

Κεφάλαιο Χοσέ Κρέσπο

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δεν είχε κρύψει την πικρία του για το γεγονός πως δεν είχε μόνο πρόταση αλλά έστω και κάποια ένδειξη από τον ΠΑΟΚ, το τελευταίο εξάμηνο. Για τον Λουτσέσκου, ο Κρέσπο είναι στην κατηγορία Μπίσεσβαρ, ειδικά στο θέμα των αποδυτηριών, καθώς ο Ρουμάνος τον θεωρεί σημαντικό κεφάλαιο τόσο αγωνιστικά όσο και στο θέμα της «υποδοχής» των καινούργιων ποδοσφαιριστών στο γκρουπ. Ο Κρέσπο είναι με τις βαλίτσες στο χέρι, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις πως έχει προτάσεις στα χέρια του.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News