ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Οι δυο Γερμανοί προπονητές που καθόρισαν την καριέρα του Τιάγκο Ντάντας

ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ο Τιάγκο Ντάντας είδε τον Χάνσι Φλικ να τον παρομοιάζει με τον Μεμέτ Σολ και τον Ρότζερ Σμιντ να τον «κόβει» με το που ανέλαβε την Μπενφίκα

Ο Τιάγκο Ντάντας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για ένα ακόμα κεφάλαιο στην καριέρα του, στην οποία έχει εκ διαμέτρου αντίθετες εμπειρίες από δυο Γερμανούς προπονητές.

Η πρώτη είχε να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο τον έφερε και τον υποδέχθηκε στη Μπάγερν ο Χάνσι Φλικ και η δεύτερη ήταν για τον τρόπο με τον οποίο τον έβαλα ξανά στη λίστα των δανεικών ο Ρότζερ Σμιντ

Ο Φλικ «βάφτισε» τον Ντάντας «Μεμέτ Σολ»

Το σεζόν 2020-21, ο Τιλαγκο Ντάντας βρέθηκε στη Μπάγερν Μονάχου μετά από εισήγηση του Χάνσι Φλικ. Ο Γερμανός τεχνικός εισηγήθηκε την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού, με τη Μπενφικά να βάζει ρήτρα 8 εκατομμυρίων Ευρώ. Ο Φλικ είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Ντάντας, και στην προσπάθειά του να τον συστήσει στο κοινό της Μπάγερν τον παρομοίασε με τον Μεμέτ Σολ. Προς το τέλος της σεζόν μάλιστα, δημοσιεύματα στη Γερμανία έκαναν λόγο για εσωτερική διαφωνία στη Μπάγερν, με τον Φλικ να εισηγείται την απόκτησή του, και τους ανθρώπους της Μπάγερν να μην συναινούν.

Ο Ρότζερ Σμιντ μίλησε για την αδυναμία του

Ο Τιάγκο Ντάντας βρέθηκε στην Τοντέλα τη σεζόν 2021-22 και επέστρεψε στην Μπενφίκα, με τον νέο της τεχνικό, Ρότζερ Σμιντ, να γνωστοποιεί από νωρίς πως δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Ο Γερμανός μάλιστα, στην εισήγησή του, φέρεται να αναφέρθηκε στην αδυναμία του Ντάντας, να συνδράμει σε παιχνίδια στα οποία η Μπενφίκα θα δεχθεί πίεση, αναφερόμενος στις προκλήσεις του Champions League.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News