ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Όχι του ΠΑΟΚ στην πρόταση της Ρέιντζερς για τον Αντόνιο Τσόλακ

ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η Ρέιντζερς κατέθεσε πρόταση για τον Αντόνιο Τσόλακ, με τον ΠΑΟΚ να απαντά αρνητικά και την υπόθεση να έχει… ψωμί

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πρόταση για τον Αντόνιο Τσόλακ από τη Ρέιντζερς και απάντησε αρνητικά. Όλα δείχνουν πως οι Σκωτσέζοι θα επιμείνουν με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να καλείται να χειριστεί την υπόθεση.

Η Ρέιντζερς έκανε μια πρώτη κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Αντόνιο Τσόλακ, με τους «ασπρόμαυρους» να απαντούν αρνητικά. Η φιναλίστ του Europa League έχει στα ραντάρ της τον Κροάτη φορ εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, καθώς ήταν εκείνος που της στέρησε την παρουσία στους ομίλους του Champions League την περασμένη σεζόν.

Το «όχι» του ΠΑΟΚ στη Ρέιντζερς και η επόμενη μέρα

Ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά στους Σκωτσέζους αλλά όλα δείχνουν οτι θα υπάρχει και συνέχεια. Η Ρέιντζερς δείχνει διατεθειμένη να συζητήσει για τον Αντονιο Τσόλακ και να επιστρέψει. Επίσης, αυτό που προκύπτει είναι πως ο Τσόλακ έχει στα χέρια του ενδιαφέρον και από τουλάχιστον ακόμα μια ομάδα και το θέμα είναι το αν η ομάδα που του έχει δείξει οτι ενδιαφέρεται, θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News