ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Ζοσέ Μπότο δουλεύει την υπόθεση του Κάλεντ Νάραϊ εδώ και ένα μήνα

Ο Ζοσέ Μπότο δούλεψε αθόρυβα μια μεταγραφή την οποία ευελπιστεί να φέρει εις πέρας και αφορά τον 28χρονο εξτρέμ Κάλεντ Νάραϊ.

Το όνομα του Κάλεντ Νάραϊ είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ και του Ζοσέ Μπότο, και μάλιστα βρίσκεται εκεί από τις αρχές Μαΐου. Ο 28χρονος εξτρέμ της Φορτούνα Ντίσελντορφ είχε μπει στα ραντάρ του Αθλητικού διευθυντή του «Δικεφάλου του Βορρά» μέσα από τις λίστες ποδοσφαιριστών που το καλοκαίρι μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους. Ο Νάραϊ βρέθηκε στο Ντίσελντορφ το καλοκαίρι του 2021, όταν και υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Ο απολογισμός των 8 γκολ και των 15 ασίστ στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας σήκωσαν σκόνη γύρω από το όνομά του. Ο Ζοσέ Μπότο το γνώριζε και προσπάθησε να κινηθεί κάτω από τα ραντάρ.

Ο Ζοσέ Μπότο έχει τον Κάλεντ Νάραϊ με το μέρος τους

Ο Αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έβαλε στο τραπέζι των εντός Τούμπας συζητήσεων το όνομά του Κάλεντ Νάραϊ πριν από ένα μήνα. Ήταν τότε που είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και είχε καταφέρει να τον πάρει με το μέρος του. Ο Νάραϊ έδειξε διατεθειμένος να βγει εκτός Γερμανίας και να βρεθεί στην Ελλάδα. Ο Μπότο γνωρίζει πως η Φορτούνα Ντίσελντορφ δε θα ήθελε να τον παραχωρήσει στην πρώτη ομάδα που θα της χτυπήσει την πόρτα. Θέλει ανταγωνισμό για να μπορεί να ανεβάσει τις απαιτήσεις της.

Ο Νάραϊ είναι περίπτωση δύσκολη αλλά εφικτή

Καλά πληροφορημένες πηγές λένε πως η περίπτωση του Κάλεντ Νάραϊ έχει δυσκολίες αλλά δεν είναι ούτε από αυτές που μια ελληνική ομάδα είναι η τελευταία στις προτιμήσεις του παίκτη, ούτε και από εκείνες που ο ανταγωνισμός θα είναι άνισος. Με τον Νάραϊ να κλείνει τα 28 σε λίγες ημέρες, οι ομάδες της Μπουντρεσλίγκα που… έκαναν like στον παίκτη για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, κάνουν πίσω διότι ξέρουν ότι θα πρέπει να δώσουν λεφτά για ποδοσφαιριστή που λόγω ηλικίας, δε θα έχει μεταπωλητική αξία. Φυσικά και ο ΠΑΟΚ το γνωρίζει αυτό, και το μεταγραφικό του πλάνο «σηκώνει» μια τέτοια περίπτωση. Μέσα σε όλα, για τον Νάραϊ παίζει ρόλο και η προοπτική της παρθενικής του παρουσίας σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News