ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο ΠΑΟΚ δεν δίνει τον Τσόλακ για να μη την πατήσει όπως όταν τον πήρε!

ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Η Ρέιντζερς έκανε και τρίτη πρόταση για τον Αντόνιο Τσόλακ, ύψους 2,2 εκ. Ευρώ, αλλά Μπότο και Λουτσέσκου αποφάσισαν την παραμονή του Κροάτη

Η Ρέιντζερς θεώρησε πως η τρίτη της πρόταση για τον Αντόνιο Τσόλακ, ύψους 2.2 εκ. ευρώ θα άνοιγε την πόρτα της εξόδου του Κροάτη από την Τούμπα, όμως ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν την αποδέχθηκε αλλά τον έβγαλε από το ράφι των πωλήσεων.

Ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα της Ρέιντζερς κινήθηκε για τον Αντόνιο Τσόλακ δείχνει πως οι Σκωτσέζοι είναι «ζεστοί» για τον Κροάτη. Ξεκίνησαν από μια προσφορά ως ενοίκιο για ένα χρόνο, και έφτασαν να προσφέρουν μέχρι 2.2 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον Τσόλακ. Υπό άλλες συνθήκες, η τελευταία πρόταση που έκανε η Ρέιντζερς για τον Τσόλακ θα ήταν αυτή που θα άνοιγε την πόρτα της εξόδου, όμως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί. Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο συζήτησαν διεξοδικά το θέμα τις τελευταίες ημέρες και αποφάσισαν τη μη παραχώρηση του Αντόνιο Τσόλακ.

Το πάθημα του 2020, μάθημα το 2022

Ο Αντόνιο Τσόλακ είχε βρεθεί στον ΠΑΟΚ ως αντικαταστάτης του Τσούμπα Άκπομ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να παραχωρεί τον Άγγλο επιθετικό στη Μίντλεσμπρο. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε καθυστερήσει να καλύψει το κενό του Άκπομ, σε ένα από τα κομμάτια του παζλ του αποκλεισμού από την Κράσνονταρ στα πλέι φο του Champions League. Τη δεδομένη στιγμή, Λουτσέσκου και Μπότο αποφάσισαν να κρατήσουν τον Αντόνιο Τσόλακ και ένας από τους λόγους είναι το γεγονός πως δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει. Η συγκεκριμένη σκέψη δουλεύτηκε αρκετά στο μυαλό των επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος και πάρθηκε τη στιγμή που η Ρέιντζερς έφτασε – σχεδόν – στο ταβάνι της αναφορικά με την προσφορά στον ΠΑΟΚ για τον Τσόλακ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News